Ce fel de părinți sunt Mihai și Elwira Petre: „Suntem pe aceeași lungime de undă!”

Mihai (42 de ani) și Elwira Petre (40 de ani) au o familie superbă, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia. Cei doi dansatori au împreună două fete, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, în vârstă de 3.

Cum rolul de părinți este unul solicitant, Elwira Petre a dezvăluit cum este ea ca mămică. Soția lui Mihai Petre a povestit în cadrul unui interviu la Antena Stars că este tipul de mamă care încearcă să-și responsabilizeze copiii e la o vârstă fragedă. În acest sens, Elwira Petre este permisivă cu Ariana și Catinca, dar până într-un anumit punct, cât situațiile în care se află să nu devină periculoase pentru micuțe.

„Le permit fetelor să facă foarte multe lucruri!”

„Sunt o mamă permisivă, până la un punct. Până în punctul în care simt că lucrurile pot să ducă într-o direcție periculoasă, atunci intervin, dar le permit fetelor să facă foarte multe lucruri. Nu am problema asta dacă știu că pot fi lângă ele să le ajut și să le salvez. Intervin numai când este periculos', a povestit Elwira Petre, la Antena Stars.

Tot la fel de permisiv este și Mihai Petre, când vine vorba despre creșterea și educarea fetelor. Elwira Petre susține că este pe aceeași lungime de undă cu tatăl micuțelor. Câștigătorii sezonului 4 Asia Express doresc să-și obișnuiască fetele cu viața și să le determine să se descurce singure mai departe.

Citeşte şi: Elwira Petre și fiica cea mare, apariție rară la TV. Catinca, reacție adorabilă la schimbul de declarații de dragoste dintre părinții ei

„Le învăț să se obișnuiască cu viața!”

„La fel este și Mihai. Suntem pe aceeași lungime pe subiectul acesta. Eu am încredere în ele foarte mare și ce încerc să fac ca părinte și că mamă este să le învăț să se obișnuiască cu viața, să se descurce, pentru că asta este cel mai important pentru ele', a adăugat soția lui Mihai Petre.

Cât despre îmbinarea rolului de mama cu activitatea profesională, Elwira spune că secretul stă în a fi organizat.

„Încerc să planific timpul cât de bine pot și nu îmi place să fiu dezorganizată. Pentru că sunt organizată destul de bine, cel puțin așa cred, asta simt în fiecare zi, simt că mă ajută', a mai mărturisit ea.

Emily Burghelea, despre problemele de sănătate după a doua naștere. „Eu am fost puțin mai ghinionistă!'

Mihai și Elwira s-au întâlnit în Republica Moldova, în timpul unui concurs de dans. Totul s-a petrecut după ce partenera de dans a lui Mihai s-a accidentat, iar un prieten i-a povestit că știe o fată din Polonia prezentă acolo care este în aceeași situație ca el, fără partener.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu.' – povestea Mihai Petrec, acum câteva luni, pentru impact.ro.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri