Ce fel de tată este Cătălin Cazacu. „Am un altfel de parenting”

Cătălin Cazacu a făcut recent câteva dezvăluiri legate de cum își crește copilul.

Fostul concurent de la Survivor a devenit tată în urmă cu 12 ani, când iubita lui de atunci, Nicoleta Delinescu, i-a adus pe lume un băiat.

Andrei, fiul lui Cazacu, locuiește cu mama lui în Hațeg, dar când are vacanțe, vine în București să stea și cu tatăl lui. În perioada aceasta, Andrei este împreună cu tatăl său, pentru are o săptămână de vacanță.

În vacanțe recuperăm pentru că el stă la Hațeg. Este greu pentru mine să ajung acolo. Așa că de fiecare dată când avem timp facem chestia asta, el vine la București și ne facem de cap.

Tocmai acum am venit de la piscină, a fost toată ziua cu mine. Vine cu mine la emisiune, nu înțeleg de ce se trezește așa devreme că eu în locul lui nu mă trezeam. Avem o săptămână la dispoziție.' – a spus Cătălin Cazacu, pentru ego.ro.

Adelina Pestrițu și-a dus fata la doctor cu o simplă tuse, iar medici au internat-o pe loc. Ce diagnostic a primit Zenaida

„Am un altfel de parenting!”

Deși are doar 12 ani, băiatul este obișnuit să meargă singur cu trenul și a venit neînsoțit în București. Cătălin Cazacu a explicat că, în rolul de părinte, este exact așa cum publicul îl vede la televizor – dezinvolt și natural. El și-a educat băiatul să se poată descurca pe cont propriu și este mândru de asta.

Pentru cine mă cunoaște, știe că exact cum sunt la TV, adică dezinvolt, sunt și în spatele camerelor. Sunt natural. Ca și tătic am un altfel de parenting. Din punctul meu de vedere, copilul crește așa cum am crescut și eu, trebuie să se lovească de multe chestii. Asta cu să ne protejăm încontinuu copilul, să îl ținem într-o bulă și să nu îl atingă nimic, nu funcționează la noi. Copilul a venit de la Timișoara singur, singurel, pe tren.' – a adăugat Cazacu.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri