Ce poți face de 1 Iunie în București. Evenimente inedite, organizate de Ziua Copilului

O serie de evenimente sunt organizate de Ziua Copilului în București iar noi îți spunem ce poți face de 1 iunie în București. În parcuri, în mall-uri, în liberării, peste tot se întâmplă ceva.

Pentru că începând de anul trecut, ziua de 1 iunie a fost declarată zi liberă pentru toată lumea, acum părinții și copiii se pot bucura împreună de „Ziua copilăriei” iar capitala le-a pregătit celor mari și celor mici o sumedenie de suprize, activități distractive și evenimente dedicate lor.

Surpizele nu se opresc însă doar la părinți și copii, ci îi implică și pe bunici, fiind programate și activități special dedicate pentru copii și bunici.

Ce poți face de 1 Iunie în București cu cei mici

În Park Lake Shoping Center în perioada 1 – 3 iunie, zilnic în intervalul orar 14:00 – 20:00 copiii și părinții acestora sunt așteptați să se distreze la atelierele creative, dar și în zonele special amenajate pentru ei cuocazia venirii Țestoaselor Ninja.

Sunt organizate de asemenea activități in Parcul Alexandru Ioan Cuza, Parcul Tineretului, Cărturești Verona, AFI Cotroceni, Calea Victoriei, Ștrandul Crângași și multe ale locații.

Citește în continuare pe Libertatea.ro ce poți face de 1 iunie în București.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie