Ce semnificație are numele ales de Rebel Wilson pentru fiica sa. „Am vrut ceva original!”

Rebel Wilson (42 de ani) a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii noiembrie, cu ajutorul unei mame surogat. Actrița a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, postând pe Instagram următorul mesaj:

Sunt extrem de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lilian Elisabeth, care a venit pe lume săptămâna trecută cu ajutorul unei mame surogat. Voi fi etern recunoscătoare tuturor celor implicați (…) dar în special vreau să îi mulțumesc minunatei mele surogat care a purtat-o și a născut-o cu atât de multă grijă și grație.

Îți mulțumesc că m-ai ajutat să îmi formez propria familie, este un cadou uimitor. Cel mai FRUMOS cadou.

După ce a devenit proaspătă mămică, Rebel a explicat, pentru People, cum a ales numele fetiței și ce semnificație are acesta.

Kate Middleton folosește un limbaj codificat pentru a-și calma copiii când devin obraznici în public

Actrița a spus că și-a dorit ca numele micuței să înceapă cu litera R pentru că și numele ei, și al partenerei ei de viață, Ramona Agruma, încep cu aceeași literă.

Am vrut un nume original care să înceapă cu litera R și, în cele din urmă, am ajuns pe acesta. Lillian și Elizabeth sunt ambele nume purtate de femeile pe care le admir din familia mea. În plus, și eu port un al doilea prenume  – Eisabeth, precum regretata suverană – a declarat Rebel Wilson.

Care este semnificația numelui Royce

Numele Royce, este neutru din punct de vedere sexual, provine din limba germană și se traduce prin faimă'. Royce derive de la numele Rose, dar poate fi și o variație a numelui Roy. Royce este asociat adesea cu marca de mașini de lux Rolls-Royce, celebre pentru designul elegant și impozant. Se spune despre copiii care primesc acest nume că vor descoperi și se vor bucura devreme cele mai frumoase lucruri din viață.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri