Kate Middleton folosește un limbaj codificat pentru a-și calma copiii când devin obraznici în public

Kate Middleton (39 de ani) este o mamă modernă și știe cum să gestioneze problemele care mai apar în creșterea și educarea celor trei copii pe care îi are cu Prințul William (39 de ani) – prințul George (8 ani), prințesa Charlotte (6 ani) și micuțul prinț Louis (3 ani). Ducesa de Cambridge a descoperit secretul calmării copiilor când aceștea devin obraznici în public.

Chiar dacă fac parte din familia regală britanică, copiii rămân copii și mai fac, din când în când, câte o boacănă. Cum fiecare apariție publică a Ducesei este un exemplu de rafinament și stil, Kate nu își dorește să fie văzută în postura de mamă certăreață, așa că a găsit un limbaj codificat pe care-l folosește când micuții își iau nasul la purtare.

Citește și: 10 reguli stricte pe care copiii lui Kate si William trebuie sa le respecte

Potrivit publicațiilor intrenaționale, soția Prințului Williams a fost auzită de mai multe ori folosind în preajma copiilor propoziția „Haideți să luăm o pauză!”. Aceste cuvinte, spun criticii care studiază comportamentul familiei regale, pot fi traduse ca „Potoliți-vă!/Calmați-vă!„.

În plus, Kate recurge și la anumite gesturi pentru a-și liniștii copiii, mai exact se apleacă la nivelul lor pentru a le vorbi atunci când lucrurile scapă de sub control sau îi mângâie pe creștet.

Citește și: Kate, ducesa de Cambridge: 'Ca mamă, de multe ori te simți foarte singură'

Este foarte greu pentru oricine are copii să fie părinte în public. Kate îi atinge ușor pe creștet pe cei mici pentru a-i liniști. Coboră la nivelul lor pentru a le vorbi, dar îi lasă să se bucure în continuare de copilărie. Este gentilă cu ei și dă dovadă de mare sensibilitate. Nu așteaptă ca ei să se comporte ca niște adulți în miniatură și știe că toți copiii trec prin diferite etape de evoluție', a spus dr. Rebecca Chicot, expert în parenting și autoare de cărți adresate părinților pentru buna creștere a copiilor.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri