Ce spun astrele despre copiii născuți în 2017

Astrologii spun că anul 2017 este un an bun pentru a naște copii, acesta fiind anul Cocoșului de Foc potrivit zodiacul chinezesc. Totuși, copii născuți sub acest semn sunt foarte încăpățânați.

Copiii născuţi în anul 2017, sub semnul Cocoşului de Foc sunt oameni de încredere şi au un simţ puternic al timpului şi responsabilităţii. Persoanele născute în anii marcaţi sub simbolul Cocoşului de Foc sunt în general o combinaţie de corectitudine, dreptate şi eficienţă în toate activităţile.

Sănătatea copiilor născuți în anul Cocoșului de Foc

Copiii născuți în 2017 au o stare generală de sănătate bună. De regulă sunt oameni activi, le place sportul, mișcarea sunt atraşi de călătorii, şi chiar de sporturi extreme.

Persoanele născute sub semnul Cocoșului de Foc  tind să sufere de probleme de sănătate cam odată la 12 ani, adică atunci când se află sub propriul semn, în anii Cocoșului de Foc. Acest lucru este cauzat de sensibilitatea pe care o au la influenţa aşezării nefavorabile a astrelor. Ultimul an al Cocoşului a fost în 2005, iar dupa cel din 2017, urmatorul este marcat începând cu data de 28 ianuarie 2029.

Citește și: Ce spun astrele despre copiii născuți în 2016

Ce spun astrele despre copiii născuți în 2015

Personalitatea copiilor născuți în 2017

Copiii născuţi în anul Cocoşului de Foc sunt persoane responsabile, pun mare preț pe asta.  Sunt punctuali și muncitori. Sunt persoane bune la suflet, curajoase și cu simțul umorului. În același timp însă sunt firi excentrice şi încăpăţânate. Daca a luat o hotărâre nu ţine cont de niciun sfat, nicio sugestie nu va fi luată în calcul. Nu acceptă niciodată că a greşi, nici măcar atunci când i se aduc dovezi. Este exigent cu cei din jur, chiar şi cu cei apropiaţi, cu familia.

Meseriile de care sunt atrașii copii născuți în anul Cocoșului de Foc

Persoanele născute sub semnul Cocoșului de Foc iubesc autoritatea, așa că vor căuta de cele mai multe ori locuri de muncă unde își pot manifesta ele însele autoritatea.  Cei născuţi în anul 2017 vor avea, foarte probabil,  joburi în domeniul administrativ, militar sau forţelor de poliţie.

Citește și: 3 zodii de copii foarte inteligenți
                  Zodiile care aduc noroc

Numerele, culorile, florile norocoase

Potrivit zodiacului chinezesc, numerele norocoase ale persoanelor născute sub acest semn sunt: 5,7.8. Iar numerele pe care ar trebui să le evite sunt: 1,3,9.

Florile norocoase pentru cei născuți în 2017 sunt: Gadiolele, Sporul Casei, Creasta Cocoșului.

Culorile norocoase sunt: galben, maro, auriu.  Culori de evitat: alb și verde.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Foto: Shutterstock
Surse:yourchineseastrology.com, sunsigns.org, babiesonline.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop