Cea mai tânără mamă din istorie a născut când avea 5 ani

Lina Medina este cunoscută drept cea mai tânără mămă din istorie, dând naștere unui copil la vârsta de 5 ani și șapte luni.

Lina s-a născut pe data de 23 septembrie 1933, într-o familie modestă din Peru. Când fata a împlinit 5 ani și 6 luni, părinții au observat că abdomenul ei era umflat și s-au gândit că micuța ar putea avea o tumoră. În urma consultului medicilor, s-a stabilit că Lina era, de fapt, însărcinată în șapte luni. Părinții nu au crezut inițial că un astfel de lucru poate fi posibil și au zis că doctorul care a consultat-o pe fată îi ia în derâdere. Aceștia s-au dus cu fetița la un alt medic care le-a dat același verdict. Potrivit concluziilor medicilor, fata începuse să aibă menstruație de când avea câteva luni de viață, iar la 4 ani, sânii ei erau deja dezvoltați precum ai unei adolescente.

Citește și: Un bărbat de 66 de ani, cu 16 soții și 151 copii, se pregătește să se căsătorească din nou

Lina a născut un copil perfect sănătos, chiar de ziua internațională a mamei, pe data de 14 mai 1939, pe care l-a numit Gerardo. În timpul operației de cezariană, medicii au putut observa și maturitatea organelor sexuale ale copilei.

Legat de modul în care fata a rămas însărcinată, se pare că fata nu a fost conștientă decircumstanțeleconcepției. Tatăl Linei, Tiburelo Medina, a fost suspectat că și-ar fi violat fata, dar în lipsa probelor, acuzațiile nu s-au putut confirma. Autoritățile îl luaseră în vizor și pe verișorul fetei, dar, din nou, nu au existat dovezi certe că acesta ar fi abuzat-o pe copilă. Fără a putea face lumină în acest caz, polițiștii au renunțat la căutarea celui care a lăsat-o gravidă pe fată.

Mulți ani mai târziu, Lina s-a căsătorit și a făcut cel de-al doilea copil.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri