Cel mai prolific tată din Marea Britanie are 180 de copii, dar nu își poate găsi jumătatea: „M-am culcat cu foarte multe femei”

Un donator de sperma numit „cel mai prolific tată al Marii Britanii' spune că se simte trist și singur pentru că nu își poate găsi marea dragoste, în ciuda faptului că are 180 de copii.

Folosind pseudonimul de Single Joe' (Joe Singuraticul), bărbatul și-a petrecut ultimii 14 ani din viață donând material genetic prin inseminare naturală, parțială sau artificială familiilor cu probleme de sterilitate, care își doresc copii.

Joe, în vârstă de 52 de ani, a avut experiențe intime cu peste 200 de femei și are copii în toată lumea – Argentina, America, Italia, Singapore, Filipine și Marea Britanie. Dar Joe spune că faptele sale bune de a ajuta familiile ce nu pot avea copii nu i-au fost răsplătite pe plan amoros.

Ai crede că, în calitate de donator natural, m-am culcat cu foarte multe femei. Dar consider că trebuie să ai o relație stabilă. Eu ajung să mă întâlnesc cu femei doar o data sau de două ori pe lună' – a spus Joe, citat de Mirror.

Citește și: Doi părinți au refuzat donarea organelor fiului lor pentru de teamă să nu fie „excluși de la ritualurile creștinești'

„Succesul meu ca donator, în mod ironic, a contribuit la eșecul dragoste. Petrec mult timp ajutând femeile să calculeze cel mai bun moment pentru a ne întâlni și, uneori, timpii de ovulație se pot schimba. Trebuie să fiu mereu gata să ajut, iar acest lucru îmi micșorează disponibilitatea mea pentru relațiile cu femei când nu donez' – a completat el.

Joe spune că îi este dor de partea intimă a sexului, pentru că momentele în care își donează sperma sunt doar acte formale.

„Sexul se poate întâmpla o dată sau de două ori pe lună, dar practic nu poate fi vorba despre niciun sărut. Uneori vreau doar un sărut și o îmbrățișare fără altceva!”

Dar, în ciuda faptului că se simte singur în cea mai mare perioadă a anului, Joe spune că eforturile lui pentru a-i ajuta pe ceilalți merită.

„Chiar dacă sunt singur, ceea ce fac eu contribuie la fericirea celorlalte cupluri. Așa că mă pot bucura și eu, de Ziua Îndrăgostiților, de exemplu,  în mod indirect, prin intermediul lor' – a completat el.

Foto – Profimedia


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri