Cele mai bizare 9 greșeli pe care le fac mamele obosite

Probabil sunt puține mame care să nu fi trecut prin perioada dormitului pe apucate si sunt o gramada de greseli pe care le fac mamele obosite.

De cele mai multe ori, chiar și așa, abia ținându-și ochii deschiși, mamele fac față cerințelor de bază- hrănesc copilul, schimbă scutece, gătesc, spală – dar nu funcționează nici pe departe așa cum ar trebui. Fac greșeli pe care în mod normal le-ar considera inacceptabile și lucruri care pentru alții ar putea părea absurde.

Iata cele mai bizare greșeli pe care le fac mamele obosite

Mai multe mame dintr-un grup de pe Facebook au împărtășit unele cu celelalte cele mai bizare greșeli pe care le-au făcut din cauza oboselii accentuate și s-au amuzat pe seama lor.

O dau în bară cu limbajul

Nu de puține ori se întâmplă să te blochezi la un cuvânt în momentul în care vrei să spui ceva, și să-ți iasă exact pe dos: 'Ok, pa! Ne vedem ieri!' sau 'Scuză-mă te rog, mă duc în casă să mănânc copilul'. Ba mai mult, s-a întâmplat ca o mamă să o întrebe pe cealaltă ce vârstă avea copilul ei când s-a născut.

O dau în bară cu încălțămintea

Nu vi s-a întâmplat niciodată să plecați din casă în papuci sau cu un pantof de un fel și unul de alt fel? Ei bine, sunt o mulțime de mame care au pățit-o și recunosc. Mai mult, s-a întâmplat chiar să uite să se încalțe. De multe ori mamele epuizate acordă atât de puțină atenție acestui aspect încât și după ce observă că au plecat în papucii de casă nu se mai obosesc să se întoarcă pentru a se schimba.

O dau în bară cu îmbrăcămintea

Să mergi la magazin în pijama sună ciudat? Ei bine, poate că da, dar se întâmplă. Poți chiar să ieși și să te întrebi ore în șir cum de te-ai îngrășat fără să-ți dai seama și de ce te strânge în halul ala rochia. Și realizezi abia când te întorci acasă că ai luat-o cu fața la spate.

Sau, mai rău, încerci să te îmbraci cu bluza fetei tale. Dar îți dai seama ce vrei să faci pentru că ea are cinci ani și are 19 kilograme, pe când tu ai…. un pic mai multe kilograme.

O dau în bară cu cafeaua

Poți da drumul la filtrul de cafea fără să pui cafea în el. Îți poți pune cafeaua din rășniță direct în ceașcă și îți dai seama abia când vrei să bei o gură din ea.

O dau în bară chiar și cu simțurile

Poți să cauți înnebunită marsupiul pentru că vrei să ieși cu copilul și să-ți dai seama la un moment dat că l-ai pus deja pe tine.

O dau în bară cu memoria

Poți ajunge să stai în sufragerie cu ața dentară în mână și să nu ai nici cea mai vagă idee cum ai ajuns cu ea acolo și să ai impresia că nu ai mai folosit-o de ani de zile. Parcă în momentul ăla îți vine să te spânzuri cu ea.

O dau în bară cu spălatul lucrurilor

Dai drumul la mașină, dar îți dai seama că ai uitat să pui dero. Pui lucrurile în mașină, aștepți să se spele, dar mașina nici măcar nu este în priză. Bagi sacoșa de cumpărături la spălat și cu ce mai era prin ea.

O dau în bară din punct de vedere senzorial

Se poate întâmpla să te uiți la ceas pentru a ști cât durează masa copilului și să nu reușești să-ți dai seama în ce direcție se mișcă acele ceasului.

O dau în bară cu numele

Ajungi să-ți strigi prietena pe numele copilului ei. Îți strigi copiii pe numele fraților lor. Mai mult, poți să-i cânți copilului un cântecel și în loc de numele lui să spui un alt nume.

Toate acestea sunt greșeli ciudate, făcute din cauza gradului mare de oboseală și sunt o dovadă a faptului că și supermamele au nevoie de somn.

Sursa: scarymommy.com
Text: Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie