Cele mai bune creme pentru fundul bebelușului

Bebelușul este cel mai frumos cadou pe care o familie îl poate primi. El devine cel mai important membru și beneficiază de toată atenția și grija din lume. Asta implică și îngrijirea pielii, care în primele luni de viață este extrem de sensibilă și delicată. Deci care sunt cele mai bune creme pentru fundul bebelușului?

Mămicile primesc sfaturi din mai multe locuri, fie de la doctor, fie de la părinți, fie de la prieteni. Cel mai bine este să luați în considerare indicațiile medicului și să alegeți produse naturale, care să nu dăuneze sănătății celui mic. Poate cea mai sensibilă parte a corpului este fundulețul bebelușului, care se irită din cauza scutecului. Și de la o simplă iritație, se poate ajunge la probleme mai grave, precum dermatitele perioriale, care favorizează dezvoltarea bacteriilor sau a ciupercilor. Acestea pot fi prevenite cu creme pentru fundul bebelușului.

Cele mai bune creme pentru fundul bebelușului conțin ingrediente naturale și sunt lipsite de parabeni și sulfați. Acestea pot fi utilizate încă din primele zile de viață ale nou-născutului și pot fi folosite și ca prevenire, dar și ca tratare. În momentul în care pielea devine roșiatică și apar iritații în zona genitală, pe șezut sau între coapse, părinții trebuie să acționeze și să înceapă tratamentul cu cele mai bune creme pentru fundul bebelușului.

Cele mai bune creme pentru fundul bebelușului pentru prevenirea iritațiilor

O cremă eficientă care calmează, protejează și repară pielea este crema anti-iritații scutec 4 în 1 Chicco Natural Sensation. Loțiunea conține numai ingrediente naturale, printre care se numără untul de shea, pantenolul, vitamina E, componente ce asigură o hidratare eficientă și protecție de lungă durată. Crema fără prafum își face efectul încă de la prima utilizare, nefiind necesare mai mult de 3-4 zile. În cazul în care nu se observă ameliorări, consultați medicul.

cele mai bune creme pentru fundul bebelușului-protectie antiiritatii

Aici sunt disponibile cele mai bune creme pentru fundul bebelușului.

O doua cremă pe care v-o recomandăm pentru cel mic este crema antiiritații Chicco scutec cu panthenol și oxid de zinc. Aceasta este special concepută pentru bebelușii cu pielea foarte sensibilă, care necesită protecție și regenerare. Nu conține parabeni, coloranți sau alcool și este hipoalergenică. Oxidul de zinc și pantenolul ajută la crearea unei bariere protectoare, care ține la distanță umezeala și factorii externi nocivi.

cele mai bune creme pentru fundul bebelușului-hidratare și protecție maximă

Cu această cremă, bebelușul tău va scăpa de iritații. Puteți comanda cele mai bune creme pentru fundul bebelușului aici.

O altă cremă bună pentru fundul bebelușilor este Sudocrem. Este ideală pentru nou-născuții cu o piele mai sensibilă, predispusă la arsuri sau dermatite de incontinență. Această loțiune antiseptică creează o barieră de protecție împotriva iritațiilor produse de scutec și lasă pielea hidratată și catifelată.

Cele mai bune creme pentru fundul bebelușului-împotriva iritațiilor severe

Dacă doriți cele mai bune creme pentru fundul bebelușului, comandați de aici.

Printre cele mai bune creme pentru fundul bebelușului se află și Sebamed Baby, o cremă dermatologică extra delicată, care conține mușețel și pantenol. Aceste două ingrediente naturale ajută la calmarea, regenerarea și protecția pielii iritate.

Cele mai bune creme pentru fundul bebelușului-dermatologic[ extra delicată

Cele mai bune creme pentru fundul bebelușului, cu acțiune de hidratare, se găsesc aici.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Ingrijire