Update / Chiajna: Fetița sechestrată de tatăl ei și amenințată cu moartea a fost salvată

Fără categorie

Update: Fetița sechestrată în casă e tatăl ei a fost eliberată. Poliția a anunțat că operațiunea de salvare a fetei de cinci ani, din Chiajna, s-a încheiat cu succes.

„În urma activității de negociere a Poliției Române, fata se află în custodia polițiștilor, în afara oricărui pericol. De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române. În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări', au anunțat autoritățile.

Știrea inițială

Caz șocant în Chiajna, județul Ilfov, unde un copil, în vârstă de cinci ani, este ținut ostatic de tatăl său de mai bine de 18 ore. Bărbatul s-a certat cu soția, a agresat-o și a alungat-o de acasă. Iar acum amenință că va ucide fata.

Totul a început în cursul zilei de joi, 4 mai, în jurul orei 13, când doi soți au început să se certe violent, iar bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a lovit-o pe femeie și a dat-o afară din casă.

Poliția a fost alertată în jurul orei 15, după ce bărbatul violent a a amenințat că va incendia casa în care se încuiase cu fetița lor, în vârstă de 5 ani. Mai mult, el a postat pe rețelele de socializare un clip în care o amenință pe copilă.

O mămică din Făgăraș a depus plângere la poliție. I s-a spus că a născut băiat, dar i-a fost adusă o fetiță

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, ofițeri de trupe speciale, precum și pompieri paramedici SMURD, gata să intervină și să ofere primul ajutor. Forțele de ordine încearcă să convingă bărbatul să elibereze fata. Acesta le-a cerut polițiștilor să plece din zona casei lui, amenințând că, în caz contrar, își va ucide fata, iar apoi se va sinucide, notează digi24.ro.

„La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani. Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului' –  a transims Poliția Română, joi seara.

Potrivit primelor informații, bărbatul are un dosar penal pentru că a condus sub influența băutirilor alcoolice, însă nu a fost implicat în alte cazuri de violență domestică. Potrivit unor surse, el ar fi făcut trei ani de închisoare, în urmă cu un deceniu.

El ar fi fost beat când și-a bătut soția. Apropiații familiei au precizat că în relația celor doi soți au mai existat certuri.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din