Clinica REMEDIS aduce in Romania cele mai performante aparate pentru investigatii imagistice avansate

Proaspat lansatul Centru de Investigatii Imagistice Avansate REMEDIS completeaza serviciile medicale din Romania cu programe educationale de specializare adresate tinerilor medici romani si tehnici ultraperformante de diagnostic pentru pacienti.

Performanta aparatelor este inca o noutate, fiind printre primele astfel de sisteme instalate in Europa.

Centrul este o investitie comuna realizata de antreprenorul roman Octavian Netcu si grupul englez The GADAGroup. Ca si centru de referinta Philips la nivel regional european, REMEDIS doreste sustinerea excelentei in expertiza actului medical de diagnosticare imagistica avansata, maximizarea utilizarii echipamentelor de ultima generatie, testarea ultimelor tehnici si programe software, si imbunatatirea calitatii examinarilor imagistice.

Centrul este specializat exclusiv in diagnostic imagistic si va efectua investigatii de radiologie si medicina nucleara. Pacientii ajung la REMEDIS la recomandarea medicilor specialisti si prin colaborarea cu spitalele publice si private din Bucuresti, care doresc sa aibe acces la tehnologii avansate de diagnostic.

Investigatiile imagistice avansate se adreseaza in principal pacientilor care sufera de afectiuni cardio-vasculare, neurologice, oncologice si ale sistemului digestiv, respirator si musculo-skeletal.

Acestea sunt realizate de aparate ce le recomanda ca fiind cele mai performante din Romania: Philips Achieva 3.0T TX – cel mai avansat sistem de rezonanta magnetica 3.0T, Philips MX 16 slice – computer tomograf multislice ce foloseste tehnici performante pentru reducerea dozei de radiatie, pastrand in acelasi timp calitatea imaginilor.

Costul unei examinari depinde de zona investigata si de complexitatea procedurii, fiind posibile peste 60 de investigatii prin rezonanta magnetica si peste 40 de investigatii prin tomografie computerizata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri