Copil nevaccinat, internat cu pneumonie facuta de la varicela, diagnosticat acum si cu rujeola

Mama unei fetite internate in spital lanseaza un mesaj de avertizare catre toti parintii ce refuza sa isi vaccineze copilul, aratand concret care sunt consecintele refuzului de a imuniza proprii copii.

Loredana este la randul sau internata cu copilul ei, iar mama povesteste cum in acelasi salon a fost adusa o fetita de doar 4 ani, diagnosticata cu pneumonie, ca o complicatie a varicelei.

Starea fetitei nevaccinate, tot mai rea

Ambele copile primesc un tratament puternic, ce consta in 2 tipuri de antibiotice diferite, menite sa combata infectiile.

„Tratamentul fetitei este identic cu cel al Darei: 2 antibiotice puternice. Dara raspunde bine, fetita ei, nu. E tot mai rau pe zi ce trece, acum este suspecta de rujeola. Daca se adevereste suspiciunea, nu stiu sincer cum mai poate lupta acest copil la starea pe care o are. Zace incontinuu cu febra mare. Tuseste de te infioara.”

Mama pune deciziile luate pe seama credintei in Dumnezeu

„Mama este turbata de frica si total coplesita. Neputiincioasa (sic) in fata suferintei atroce a copilului ei. Isi justifica deciziile prin increderea in forte divine.
Se merita, oare? Bolile pt care te vaccinezi nu apar cand cand esti strong, te pot prinde pe un sistem imunitar total la pamant iar complicatiile pot fi fatale.
Trist!

UPDATE: Rujeola a fost confirmata. Desi suntem vaccinate si eu (recent) si Dara tot imi este teama dat fiind faptul ca am stat 5 zile in acest focar. Parintii nevaccinisti din salon sunt deja in criza.”

Sursa: Facebook

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie