Copilul atacat de câini, din Botoșani, s-a trezit din comă

Fără categorie

Vești îmbucurătoare pentru copilul din Botoșani atacat de câini în plină stradă în cursul zilei de duminică. Băiatul, în vârstă de 10 ani, s-a trezit din comă, spre bucuria părinților și a doctorilor.

Miracol în Botoșani. Copilul rănit grav de câinii care l-au atacat la sfârșitul săptămânii trecute și-a revenit și a fost stabilizat de medicii ieșeni.

„Pacientul este în continuare internat în ATI. Dar este detubat, respira singur și este cooperant. Sperăm în continuare la o evoluție favorabilă', au transmis medicii spitalului din Iaşi, unde a fost internat copilul, notează monitorulbt.ro.

Un cuplu este nevoit să-și vadă copilul murind din cauză că femeii i se interzice să facă avort

Amintim că în cursul zilei de duminică, un minor a fost atacat de mai mulți câini în timp ce se afla pe Strada Săvenilor, din Botoșani. Băiatul se ducea la un prieten, iar mama lui ieșise și ea din casă pentru a duce gunoiul. Minorul a fost sfârtecat sub privirile disperate ale mamei. Femeia s-a dus la copilul său rănit și căzut într-un șanț și a alertat numaidecât autoritățile.

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la găsirea unui minor rănit de câini, pe marginea părții carosabile. Copilul avea mai multe răni pe tot corpul. Potrivit primelor investigării ale oamenilor legii, copilul de 10 ani a fost atacat de trei câini. Minorul a ajuns la spital cu răni multiple și a intrat în comă.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Până acum, a fost identificat drept proprietar al unuia dintre câinii atacatori un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Botoșani. Autoritățile efectuează cercetări amănunțite cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia. De asemenea, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluare a măsurilor legale pentru prevenirea atacului celor trei câini.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din