Un copil este în comă profundă după ce a fost mușcat de mai mulți câini, în Botoșani

Un copil în vârstă de 10 este în comă profundă după ce a fost mușcat de câini în Botoșani.

Minorul a fost găsit de niște trecători pe marginea unei străzi, cu foarte multe răni extrem de grave. Oamenii au sunat l a112 și o Ambulanță l-a transportat la spital.

Până în acest moment, s-a stabilit că băiatul era singur pe stradă când a fost atacat.

Polițiștii au reușit să identifice proprietarul unuia dintre câini. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani. El a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat acum sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, notează Antena 3.

Cazul copilului din Constanța ucis de câini. Mărturiile înfiorătoare ale familiei

Din verificările polițiștilor a mai reieșit că unul dintre câini a fost dus la un adăpost în luna mai a anului trecut. Dar nu au putut fi identificate mențiuni ale scoaterii animalului din adăpost. Așdar, autoritățile au extins cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu. Urmează, apoi, să fie syabilite împrejurările în care animalul a revenit la proprietar.

Poliția încearcă acum să găsească și proprietarii celorlalți doi câini care l-au atacat pe băiat.

Un adolescent, atacat de o haită de câini în Teleorman

Din păcate, apar din ce în ce mai multe astfel de cazuri. În urmă cu două luni, un băiat în vârstă de 13 ani, din Bucureși, a fost atacat de o haită de câini comunitari în timp ce se afla în vacanță în comuna Conțești, din județul Teleorman. Copilul se afla pe un moped în timp ce a fost atacat de câini. El a reușit să se refugieze într-o curte, de unde și-a chemat tatăl să-l ajute.

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane.

În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent',  a transmis, la momentul respectiv, Poliţia Judeţeană Teleorman, potrivit mediafax.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri