Copilul miracol. A supraviețuit deși s-a născut cu inima în afara corpului | FOTO

Micuța Kieran este considerată un copil miracol. Ea s-a născut cu inima în afara corpului și a supraviețuit miraculos.

Caitlin și soțul ei au primit o veste cu adevărat șocantă când au mers împreună la ecografia de 20 de săptămâni. Nerăbdători să afle sexul bebelușului, atunci când au mers la medic, acesta i-a lăsat pur și simplu fără grai. I-a anunțat că bebelușul pe care Caitlin îl poartă în pântec are inima în afara corpului.

Doctorii le-au explicat părinților că bebelușul lor suferă de o boală congenitală extrem de rară, ectopia cordis, întâlnită la 1  din 100.000 de bebeluși.

Specialiștii i-au dat puține șanse de supraviețuire copilului, mai ales că, în multe cazuri fătul nu supraviețuiește în pântecul mamei nici măcar până la naștere. Mai mult, părinții au suferit enorm când au aflat că peste 95% din bebelușii care se nasc cu o astfel de malformație nu trăiesc mai mult de o săptămână de la naștere.

Cu toate acestea, Caitlin și soțul ei au căutat unii dintre cei mai buni medici care să fie dispuși să facă efortul de a-i ajuta să-și vadă copilul. Acum, micuța este considerată un miracol. Kieran s-a născut prin cezariană, iar la naștere a participat o echipă de 60 de medici. Șansele ca ea să supraviețuiască operației prin care i se punea inima înapoi în piept erau foarte mici și de aici nevoia unei echipe atât de numeroasă.

Micuța Kieran a fost o luptătoare și a trecut cu bine peste intervenția extrem de dificilă. Ea și-a revenit și chiar a fost externată din spital, când specialiștii au considerat că acest lucru este posibil.

Acum Kieran are 18 luni. Micuța a avut nevoie în tot acest timp de un tub prin care să respire mai ușor, însă părinții ei sunt optimiști. Ei strâng bani și au cerutul ajutorul unei fundații pentru a putea să-și permită tratamentul și intervențiile de care Kieran mai are nevoie pentru a duce o viață cât mai normală.

Părinții ei au acum puterea să și glumească și spun că micuța va fi cu siguranță chirurg cardiolog.

Citește și: Medicii i-au sfătuit pe părinți să-și lase bebelușul să se stingă în pace, însă un miracol s-a întâmplat

Miracol în România. Dragostea pentru copil poate învinge și cea mai teribilă boală

Foto: Northfoto
Sursa: Dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere