Coșmarul oricărui părinte: un copil care a căzut de pe canapea, la un pas de moarte

Probabil că nu este părinte să nu fi fost pus în situația de a trage o sperietură groaznică după ce copilul a căzut de pe canapea. Din fericire, acestea sunt mici accidente și de cele mai multe ori nu au consecințe grave. Totuși, cazul unui copilaș de 18 luni din Marea Britanie a îngrozit o mulțime de părinți.

Micuțul Eddie, în vârstă de un an și jumătate, era acasă cu mama lui. La un moment dat, mămica l-a auzit pe băiețel țipând și când a alergat la el din camera cealaltă a văzut că micuțul căzuse de pe canapea.

'L-am auzit țipând și plângând. Nu m-am mai panicat ca de obicei, toată lumea zice că dacă copilul plânge, lovitura nu este gravă, totul e ok', a declarat mama.

Mama nici măcar nu și-a putut imagina că o căzătură aparent banală de pe canapea poate avea consecințe atât de grave.

Și-a dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care a observat că i se învinețesc ochii și că-i apare un imens cucui la nivelul capului.

Mama s-a speriat foarte tare în acel moment și a fugit cu copilul la cel mai apropiat spital. Acolo, medicii au descoperit că micuțul avea o fractură a craniului și sângerare la nivelul creierului.

Citește și: Un bebeluș a luat Salmonella, Rotavirus și a făcut meniningită din cauza unui cărucior de cumpărături

Imediat, medicii l-au diagnosticat cu hemofilie, ceea ce împiedică coagularea sângelui și micuțul a fost transferat la un alt spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență. Situația era extrem de gravă, dacă nu-i opreau sângerearea nu avea cum să mai supraviețuiască.

Citește și: Fetița care a sfidat medicina. O minune s-a întâmplat după ce medicii au decis s-o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață

După trei operații, micuțul Eddie a făcut o infecție și medicii au fost nevoiți să-i îndepărteze o parte din craniu. După prima infecție, medicii au încercat să curețe craniul, dar deja la a doua și-au dat seama că dacă nu fac asta, infecția îi pune viața în pericol imediat.

Acum, micuțul nu se mai poate deplasa, este tot timpul într-un scaun cu rotile. Suferința lui este foarte mare, pentru că el vrea să se joace cu frații lui și nu înețelege de ce nu o poate face.

Costul intervențiilor chirurgicale de care mai are nevoie este foarte mare, așa că părinții au cerut ajutorul și așa s-a deschis o pagină special creată pentru el, unde oamenii pot dona banii necesari.

Sursa:dailymail.co.uk
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau