Un bebeluș a luat Salmonella, Rotavirus și a făcut meniningită din cauza unui cărucior de cumpărături

Vivienne, mamă a cinci copii, din Australia, a trecut printr-un adevărat coșmar cu băiețelul ei de numai 10 luni. Micuțul s-a îmbolnăvit de Salmonella și a făcut meningită după ce a mers într-un supermarket cu un cărucior de cumpărături.

Vivienne Wardrop are 35 de ani și este mama a cinci copii. Ea a dat o fugă la cumpărături și l-a luat pe cel mai mic dintre copii, Logan, de zece luni, cu ea la magazin. Și l-a pus în locul destinat copiilor, în căruciorul de cumpărături.

La 24 de ore după aceea, micuțul a început să aibă diaree, să vomite și să facă temperatură foarte mare.

În momentul în care și-a dat seama că micuțul este cu adevărat deshidratat, mama l-a dus de urgență la spital. Când a ajuns, micuțul avea 220 de bătăi ale inimii pe minut, maximul normal fiind de 140.

Citește și: Avertismentul unei mame, după ce fetița ei de două luni s-a stins

Personalul medical a început imediat să-i facă teste și analize, pentru a descoperi ce se întâmplă cu copilașul.

Medicii l-au diagnosticat cu rotavirus, salmonella și meningită. Logan, care era un copilaș născut prematur, a stat 10 zile în spital, dintre care 8 la terapie intensivă. Părinții se temeau deja că-și vor pierde copilul, atât de gravă a fost starea lui în aceste zile.

'Era atât de slăbit și nici măcar privirea nu-i mai era limpede, își rotea ochii și îi dădea peste cap. Medicii ne-au spus că toate acele virusuri la un loc reprezintă ceva inedit, rar se poate întâmpla așa ceva', au povestit părinții.

După ce a fost externat, micuțul a întâmpinat în continuare dificultăți. Mama povestește că îi lua și 45 de minute ca să-i dea 120 de ml de lapte, pentru că din cauza durerilor, micuțul nu putea bea.

Mama copilului este sigură că a luat aceste virusuri de pe căruciorul de cumpărături, pentru că Logan nu mâncase în ziua aceea nimic altceva decât laptele formulă și apă.

Citește și: Un copil de 19 luni a murit după ce părinții au refuzat să-l vaccineze și l-au tratat de meningită cu remedii naturiste

Vivienne susține că nu reproșează nimic supermarketului, dar a vrut să tragă un semnal de alarmă și să-i avertizeze pe părinții de copii mici, care-și pun mâinile peste tot și apoi le bagă în gură, că aceste cărucioare pot fi o sursă incredibilă de boli.

'Vă rog să fiți atenți, eu una nici nu mi-am imaginat că se poate întâmpla așa ceva', a scris mama pe pagina ei de Facebook.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau