Cristina Bălan a născut acasă, în propria baie, fără anestezie. „Cada era dezinfectată!”

De două luni, Cristina Bălan este cea mai fericită mămică. Artista a adus pe lume o fetiță, Nadeea Sofi, pe 20 decembrie 2022. Ea și soțul ei mai au doi băieți, gemeni, în vârstă de 9 ani.

Cristina Bălan a dezvăluit în cadrul unui interviu, la Teo Show, că nașterea gemenilor a fost traumatizantă din cauza medicului de gardă care a supravegheat-o. Din acest motiv, când a aflat că va deveni din nou mamă, a decis să nu mai nască în spital, ci acasă, supravegheată de specialiști.

Cristina Bălan nu a născut cu medicul care i-a urmărit sarcina

„Prima naștere a fost traumatizantă pentru mine, pentru că a și venit prematur. În afară de asta, nu am născut cu medicul care mi-a urmărit sarcina, ci cu un medic de gardă care a fost brutal.

Cristina Bălan: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”. Cum a aflat că va naște o fetiță perfect sănătoasă

Acum mi-am dorit foarte mult să am doula, care este o specialistă în nașteri și nu numai. Adică și postpartum se ocupă de mămică și prenatal. Sunt câteva întâlniri, ne cunoaștem, vorbim, răspunde la orice nelămurire, este suport emoțional, psihic, dar bineînțeles că și fizic.

Artista a născut în cadă

Am fost monitorizată cât a fost necesar (n.r- la medic), tocmai pentru că mi-am dorit să fiu sigură că este întors copilul în poziția care trebuie.”, a dezvăluit Cristina Bălan, în emisiunea amintită anterior.

Cristina Bălan a născut în propria baie, în cadă, sub atenta supraveghere a specialistei în nașteri. Artista a spus că nu își aduce aminte foarte multe detalii legate de momentul aducerii pe lume a fetiței, dar știe s-a simțit în siguranță și bucuroasă.

„Eu eram în lumea mea”

Cristina Bălan, probleme cu alăptarea de când e din nou mămică. „Am avut febră, mastită. Mă durea îngrozitor'

„M-am culcat, dar aveam contracții deja la 6 minute. Eram foarte informată, nu avea cum să iasă copilul în timp ce dormeam. N-am mai apucat să umplem bazinul și am născut în cadă. Cada era dezinfectată, să ne înțelegem. A fost exact cum mi-am propus, cum am vizualizat.

În momentul în care nu este medicată nașterea, când nu primești medicamente, intri așa într-o altă sferă. Eu eram în lumea mea, deci nu aș putea să spun acum că mai țin minte mare lucru, decât că era doula lângă mine, mă mângâia, îmi făcea masaj, dar nu aș putea să spun ce a făcut exact.

Știu doar mă simțeam în siguranță, că mă bucuram de acel moment, chiar dacă era cu dureri.” – a adăugat fosta câștigătoare de la Vocea României'.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri