Cristina Bălan, probleme cu alăptarea de când e din nou mămică. „Am avut febră, mastită. Mă durea îngrozitor”

Cristina Bălan este, de o lună, mama unei fetițe, pe nume Nadeea. Cântăreața a adus-o pe lume la sfârșitul lui 2022, pe data de 30 decembrie.

Cristina Bălan mai are o pereche de gemeni, Luca și Matei, în vârstă de nouă ani.

„Marea Bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 Decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții!

Citeşte şi: Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți. Și că am împovărat societatea!”

Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune', a scris Cristina Bălan pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit din nou mămică.

Cristina Bălan, probleme după ce a devenit din nou mamă

Deși a mai trecut prin experiența de mamă, Cristina Bălan a declarat, într-un interviu recent, că se confruntă cu o problemă pe care nu a avut-o când au venit pe lume băieții. Cântăreața este în al nouălea cer de fericire pentru că și-a mărit familia, dar spune că există ceva ce i-a creat probleme de când micuța Nadeea s-a născut. Se pare că artista are probleme cu alăptarea.

Marea mea surprindere a fost că am întâmpinat provocări în alăptare, eu, care am alăptat gemeni. Mai mult decât atât, pe gemeni am reușit să-i aduc la sân după biberon, ceea ce – pentru cunoscătoare – este și mai complicat' – a dezvăluit Cristina Bălan, pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum își dă mama seama că bebelușul este hrănit bine. Sfatul unui consultant în alăptare

Fosta câștigătoare de la Vocea României a mai spus că s-a confruntat cu mastită (n.r. – inflamație a țesutului mamar care, uneori, implică o infecție), cu febră, frisoane și stări generale de rău. Ea spune că a continuat să alăpteze, deși durerile au fost îngrozitoare. Cristina Bălan a apelat la anumite tratamente pentru a scăpa de probleme.

Citeşte şi: Cristina Bălan: „Nu ne permiteam să avem încă un copil cu nevoi speciale”. Cum a aflat că va naște o fetiță perfect sănătoasă

„Am avut răni grave. Mă dureau îngrozitor!”

Da, am avut ceva de furcă de această dată, în sensul că n-am fost suficient de atentă și am ajuns la o angorjare masivă a sânilor, urmată de o mastită, cu înroșire a sânului, febra cu frisoane, stare generală de rău. Dar nu am întrerupt alăptarea, m-am informat, am căutat tratamente potrivite pentru mine, am consultat și doula cu care am născut și am reușit să trec peste.

În afară de asta, am avut răni, ragade cum li se mai spune, mă durea îngrozitor când puneam copilul la sân, dar am strâns din dinți și am continuat pentru că era mai important să alăptez decât orice disconfort. Și știam că voi trece peste, așa mi-am propus și așa a și fost. În prezent fac și stocuri de lapte.' – a adăugat ea, pentru aceeași sursă amintită anterior.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri