Cum arată astăzi fetița care s-a născut cu „masca lui Batman”. Transformarea micuței Luna este chiar un miracol!

Când Luna Tavares a venit pe lume, părinții ei au fost uimiți să vadă că fata are un semn negru pe față, asemănător cu masca lui Batman. Deși ei au considerat că fetița lor e frumoasă, nu toată lumea a reacționat pozitiv la felul în care chipul Lunei arăta și au apărut rapid remarcile înjositoare.

Carolina și soțul ei, Thiago Tavares, din Florida, nu știau ce va presupune călătoria lor parentală, cel puțin nu înainte de a-și vedea pentru prima oară fetița. Au fost foarte bucuroși să-și întâmpine fiica, pe care au numit-o Luna Tavares-Fenner. Dar micuța Luna se născuse cu o pată neagră care îi acoperea o mare parte a feței.

Semnul negru de la naștere semăna cu o mască, și i-a dus cu gândul pe mulți la masca lui Batman. Iar mulți dintre oamenii care o vedeau, aveau reacții complet nepotrivite cu privire la înfățișarea fetei.

Citește și: Cum arată astăzi fetița cu „nasul lui Rudolf', născută cu hemangiom. Este adolescentă și a scăpat de complexele din copilărie

Mama ei, Carolina, a povestit cum o doamnă dintr-o biserică din Florida a fost atât de nepoliticoasă cu fetița ei, încât ajunsese să se refere la ea ca la un „monstru'. Profund rănită și supărată de remarcile femeii, mama Lunei a decis să facă ceva pentru ca nimeni să nu mai rănească sentimentele fetiței ei.

Soții Tavareses s-au îmbarcat într-o călătorie care i-a dus în afara Statelor Unite ale Americii de dragul micuței lor prințese.

Carolina a spus că a simțit un instinct matern puternic ce a determinat-o să facă eforturi suplimentare pentru fiica ei. Nederanjată de vorbele răutăcioase ale celor din jur, dar și nesigură cu privire la consecințe, mama a decis că trebuie să facă tot ce-i stă în putere pentru a-și ajuta fata.

Ea și soțul ei au strâns zeci de mii de dolari pentru a finanța tratamentul fiicei lor în străinătate, unde au fost susținuți și de un donator anonim, pe care l-au numit un „miracol' în viețile lor.

Citește și: Cum arată femeia care a fost însărcinată timp de 15 ani

S-a spus că micuța Luna avea nev congenital – numele științific al alunițelor întunecate care i se împrăștiaseră pe față. Din fericire, călătoria părinților ei în străinătate a ajutat enorm și s-au obținut rezultate incredibile după doar câteva operații, despre care medicii susțin că au împiedicat-o să dezvolte cancer de piele.

Potrivit medicului copilului, Pavel Popov, alunițele au putut să dispară după doar șase operații.

Cu ajutorul terapiei fotodinamice, o procedură medicală modernă ce presupune utilizarea agenților fotosensibilizanți și a unei surse de lumină pentru a distruge selectiv celulele anormale, „masca lui Batman' a fost îndepărtată cu succes.

Dr. Popov a spus că tratamentul nu s-a terminat încă, iar în viitorul apropiat, vor continua operațiile estetice pentru Luna.

Luna, în prezent în vârstă de trei ani, este acum o fetiță veselă și iubitoare. Micuța apare adesea în fotografiile postate de părinții ei pe rețelele de socializare. Și este toată un zâmbet.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri