Cum arată astăzi fetița cu „nasul lui Rudolf”, născută cu hemangiom. Este adolescentă și a scăpat de complexele din copilărie

Fetița cu „nasul lui Rudolf” s-a transformat într-o adolescentă frumoasă foc. Connie Lloyd s-a născut cu un semn în zona feței care a atras atenția și a stârnit curiozitatea tuturor, până ca doctorii să constate că este vorba despre o problem medical serioasă.

Înainte de nașterea sa, la o ecografie făcută în a 26-a săptămână de sarcină, medicii au putut detecta o umbra bizară în zona nasului fetei. Connie Lloyd a venit pe lume în 2008, fără probleme de sănătate sesizabile.

Cum arată astăzi fetița cu „nasul lui Rudolf”

Deși avea pe nas un semn micuț roșu, părinții, Zara Green și Tom Loyd, nu s-au îngrijorat prea tare de acest lucru. Două săptămâni mai târziu, semnul a început să se mărească, dar doctorii nu s-au declarat alertați de situație. La o lună, pata măsura deja un centimetru și jumătate în diametru, așa că medicul de familie i-a îndrumat pe părinți să o ducă la Spitalul Great Ordmond Street.

Fiica lor a fost diagnosticată cu o tumoare benignă numită hemangiom. Pata de pe nasul fetei se mărise și se înroșise, semănând cu nasul roșu fals al clovnilor sau cu nasul renului Rudolf, din poveștile cu Moș Crăciun.

În primii ani de viață, Connie a fost tachinată, batjocorită și poreclită de copii din cauza problemei sale.

Creșterea tumorii i-a îngrijorat serios pe părinți, deoarece medicii le-au spus că ar putea sângera până la moarte dacă ar tăia sau zgâria semnul.

Citește și: Unui adolescent care acuza dureri de cap și stări de vomă i s-a descoperit o tumoare uriașă pe creier

În 2011, Connie a devenit al optulea copil din Regatul Unit (Marea Britanie) care a încercat să folosească Propranolol pentru a opri tumora să crească, medicament prescris a fost de obicei pentru persoanele care aveau afecțiuni cardiace.

În cele din urmă, ea și partenerul ei l-au găsit pe dr. Iain Hutchison, un chirurg specializat în tratarea deformărilor faciale. În martie 2011, dr. Iain Hutchison a operat-o pe micuța Connie pentru a îndepărta tumora și a lăsat-o cu o mică cicatrice, în ciuda faptului că procedura nu era recomandată copiilor sub zece ani.

Green a mărturisit că înainte de a fi operată, fata era foarte timidă în public, în preajma oamenilor care comentau și arătau cu degetul înspre nasul ei.

Vizitele la doctor erau, de asemenea, un coșmar pentru întreaga familie, iar mama ei o ascundea în mașină pentru a împiedica oamenii să facă remarci răutăcioase.

Cu toate acestea, rezultatele au fost fantastice când fetița a iești din sala de operații, ea fiind foarte mândră că nasul începuse să arate ca al mamei ei'.

Connie are în prezent 15 ani și este o adolescentă frumoasă și mândră de felul în care arată. Cu toate aceste, ea încă mai este victima răutăților internauților care au găsit în mediul online fotografii cu ea din copilărie, de când era fetița cu nasul lui Rudolf'.

Connie se concentrează acum pe creșterea gradului de conștientizare cu privire la semnele de naștere și susține strângerea de fonduri pentru organizația de caritate care era dedicată vindecării leziunilor faciale.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri