Cum se menține în formă Nadya Suleman, femeia care a născut 14 copii. „Sunt întrebată cum am reușit”

Nadya Suleman, femeia care a ajuns în atenția publicului după ce a adus pe lume octupleți, în 2009, a dezvăluit care sunt trucurile care pe ea o ajută să se mențină într-o formă fizică formidabilă.

Nadya are 47 de ani și este mamă a 14 copii – Elijah, 21 de ani; Amerah, 20 de ani; Joshua, 19 ani; Aidan, 17 ani; gemenii Calyssa și Caleb, 16 ani și octupleții, în vârstă de 14 ani.

Femeia este activă pe rețelele de socializare și primește adesea mesaje din partea oamenilor care o întreabă cum reușește să mai aibă grijă și de ea și de felul în care arată când are o familie atât de numeroasă.

„Sunt întrebată cum am reușit să rămân puternică din punct de vedere fizic și sănătoasă (și fizic, și mental) cu o familie atât de mare acasă. Ridicarea greutăților este metoda mea' – a declarat Nadya, citată de Page Six.

Suleman a explicat că a suferit trei hernii de disc, sciatică bilaterală, neuropatie periferică și o ruptură a cavității abdominale după naștere.

„Astfel de dizabilități m-ar face incapabilă să am o viață normală dacă aș fi sedentară. Deși pare paradoxal, cu cât sunt mai activă, cu atât experimentez mai puțină durere. Mă străduiesc să fac antrenamente de forță 3-4 zile pe săptămână, plus o oră de cardio, 4-5 zile pe săptămână', a explicat Suleman.

Anca Serea și copiii, probleme de sănătate înainte de vacanță. „Suntem pe tratament toți!'

Femeia își laudă copiii pentru că urmează același „stil de viață activ' ca ea.

Ea îi încurajează pe alți părinți să acorde prioritate timpului lor pentru „reînnoire și reîncărcare', concluzionând: „Familia ta va beneficia enorm atunci când ai grijă de mintea și corpul tău, deoarece vei avea mai multă energie pozitivă de oferit'.

Suleman a început tratamentele de fertilizare in vitro la vârsta de 21 de ani, în 1997, sub supravegherea medicului Michael Kamrava, care a fost ulterior expulzat din Societatea Americană pentru Medicină Reproductivă.

În 2001, ea a născut primul fiu, Elijah. În 2002, a venit pe lume prima ei fiică, Ameerah. Suleman a continuat tratamentele care au dus la alte trei sarcini, născând doi fii, Joshua și Aidan, și un set de gemeni, Calyssa și Caleb.

În 2009, Nadya Suleman a declarat că îi rămăseseră șase embrioni de la tratamentele in vitro anterioare. Ea a explicat că a cerut ca toți embrionii rămași să fie simultan transferați în uterul ei. Unei femei de vârsta ei i s-ar transfera, în mod normal, maximum trei embrioni.

În iunie 2011, în timpul unei investigații a Comitetului Medical din California, s-a constatat că medicul Kamrava a transferat doisprezece embrioni în uterul femeii. Consiliul medicilor a considerat acest lucru drept o abatere „extremă' de la standardul de îngrijire.

După ce a analizat cazul lui Suleman, în combinație cu alte trei cazuri, Consiliul Medical din California a votat pentru revocarea licenței medicale a lui Kamrava, începând cu 1 iulie 2011.

Știrile despre octupleți Nadyei au provocat o senzație în mass-media internațională. Răspunsul publicului a fost în mare parte negativ, inclusiv amenințări cu moartea. Mulți și-au exprimat îngrijorarea că decizia lui Suleman o va duce în incapabilitatea de a îi întreține în mod independent.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri