Anca Serea și copiii, probleme de sănătate înainte de vacanță. „Suntem pe tratament toți!”

Anca Serea și familia ei se confruntă cu o serie de probleme de sănătate și nu se pot, încă, bucura așa cum ar trebui de vacanță. Se pare că în afară de Adi Sînă, care este plecat cu concertele, toată familia s-a trezit cu ochii umflați și roșii.

Marți seara, Anca Serea a apărut la un eveniment monden cu o pereche de ochelari negri de soare pe care cu greu a vrut să îi dea jos. Soția lui Adi Sînă a explicat că este vorba despre o infecție la nivelul ochilor provocată din cauza unui microb'.

„Suntem pe tratament toți!”

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Fata cea mare a Ancăi Serea a decis să devină vegetariană: „M-am temut că va avea deficite de vitamine și minerale'

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!', a relatat Anca Serea pentru click.ro.

După ce vor trece peste problemele de sănătate, Anca și copiii intenționează să meargă câteva zile la mare.

„Plecăm toți o săptămână la mare la soare, la bălăceală, dar să scăpăm de problemele astea cu ochii. Nu mă simt deloc bine în perioada asta, sunt cu toate pe cap' – a mai spus ea.

Anca Serea, despre viața cu șase copii

Anca Serea și Adi Sînă au au doi băieți și două fete – Noah, Ava, Moise și Leah. Din fosta căsătorie cu omul de afaceri Filip Poplingher, prezentatoarea de televiziune mai are doi copii, pe David și pe Sara.

Anca a recunoscut în nenumărate rânduri că este, uneori, epuizant să ai atât de mulți copii.

Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi. Chiar cred că sunt o mămică norocoasă, pentru că mi-a dat Dumnezeu șase copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu, și sunt foarte obosită.

Anca Serea – Cinci expresii care te ajută să-ți întărești relația cu copilul

Mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu, mi i-am dorit foarte mult și îmi găsesc toate resursele și toată energia pur și simplu fiind un părinte implicat, stând tot timpul cu ei, făcând lucruri bune în viața lor, educându-i, învățându-i. E o provocare întreagă. În fiecare zi e o provocare' – a spus ea, pentru wowbiz.ro.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri