Cum și-a salvat o ucraineancă nou-născutul în timpul bombardamentelor rusești

O nouă fotografie emoționantă ce simbolizează ororile războiului din Ucraina s-a viralizat în mediul online în ultimele zile.

În fotografie apare o femeie bandajată la cap, fără haine, cu semne vizibile de răni pe corp, în timp ce-și alăptează fetița în vârstă de numai o lună. Numele femeii este Olga, ea are 27 de ani, și a ajuns de urgență la spital după ce și-a acoperit copilul cu corpul în timpul unui bombardament.

Soțul Olgăi, Dmytro spune că în timpul atacurilor rușilor, casa lor și locuințele vecinilor au fost distruse de bombardamente:

Am ieșit afară și am văzut cum un proiectil lovește grădinița de lângă casa noastră. Locuințele din apropiere nu mai au acoperișuri, uși sau ferestre. Cioburile de la ferestre au zburat exact în direcția în care noi ne aflam.

Citește și: O educatoare din Ucraina a salvat 30 de copii orfani din bombardamentele rușilor

Femeia a fost grav rănită la cap și poveștește că în clipa în care a început să sângereze, sângele i s-a scurs pe copil și a crezut că micuța ei este rănită.

Am fost rănită la cap și sângele a început să curgă. Și totul a curs peste bebeluș. Nu înțelegeam, am crezut că e sângele ei… – a spus Olga, pentru Washington Post.

Dmytro a observat că Olga este cea care sângerează, nu copilul.

Olga, este sângele tău, nu al ei! – i-a răspuns bărbatul.

În momentul exploziei, Olga se trezise să-și hrănească fetița. Pusese copilul în poală și îl învelise cu o păturică. Acest acoperământ i-a salvat viața micuței, care ar fi putut fi grav rănită în explozie.

Olga este acum tratată de medici.

„Nu ne mai rămâne nimic de făcut decât să rămânem pozitivi, doar să credem că a fost cel mai rău, cel mai oribil lucru care s-ar fi putut întâmpla în viața noastră', a mai spus Dmytro.

Foto – Twitter


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri