Cum vor fii copiii in functie de zodia parintilor

Cu toții vrem să fim părinți buni pentru copiii noștri și facem eforturi în acest sens. Se pare însă că unii dintre noi au nevoie să facă mai multe efoturi și alții mai puține, având abilități înnăscute. Cel puțin așa susțin astrologii care cred că putem fi părinți mai buni și în funcție de semnul zodiacal sub care ne-am născut și avem capacitatea de a crește copii mai inteligenți.

Potrivit astrologilor, tații din zodia Leului sunt cei mai buni tați din zodiac, iar copiii acestui semn moștenesc de la părintele lor calități precum inteligența, preseverența, intuiția, dar și creativitate. Micuții născuți din tați Leu vor fi foarte energici, curioși și crerativi.

Mai mult, faptul că tatăl lor vrea în general tot ce este cel mai bun, el se va asigura și că educația copilului său este pe măsură.

Mama Gemeni este cea care adoră stimularea intelectuală, pune accent morală și are grijă să transmită valori profunde copilului. Mama Gemeni este poate una dintre cele mai bune educatoare din zodiac pentru propriii copii. Asta pentru că ea reușește să comunice cu mare ușurință.

Singurul incovenient în ceea ce o privește pe mama din Gemeni este că stările ei de spirit se schimbă cu mare rapiditate și reușește mai greu să impună limite atunci când este czul.

Citește și: Horoscop – Ce piatra pretioasa ii aduce noroc copilului tau in functie de zodie

Atât femeile, cât și bărbații din zodia Taurului sunt părinți extraordinari. Sunt persoane stabile, cu foarte multă răbdare, onești. Taurii creează un mediu familial sigur și le oferă propriilor copii o copilărie într-o atmosferă caldă și plină de armonie.

Și pentru că Taurii sunt foarte loiali și sinceri își vor crește și copiii în acest spirit. Copiii proveniți din părinți Taur se vor dezvolta armonios și vor avea cadru psihologic și comportamental necesar dezvoltării capacității intelectuale.

Femeia din Scorpion este femeia din zodiac care are cele mai mari șanse să aducă pe lume copiii foarte dotați din punct de vedere al inteligenței. Mai mult, femeia din Scorpion știe să-și asculte copiii și să îi motiveze în direcția pe care ea o consideră necesară.

Citește și; Ce fel de tată e în funcţie de zodie
Ce fel de mamă eşti în funcţie de zodie

Copiii cu o mamă Scorpion vor fi foarte bine educați, este o femeie care știe să impună limite, având totuși grijă să crească niște copii independenți.

Deși anumite caracteristici înnăscute pot da anumitor semne zodiacale mai multe șanse pentru a crește copii inteligenți, cu siguranță noi toți avem capacitatea, dacă ne străduim și ne implicăm activ în educația copiilor noștri, să-i îndrumăm pe drumul ccel bun.

Sursă: futurescops.com, momstrology.com
Foto: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop