Dan Negru, revoltat de legea care interzice exmatricularea elevilor: „Redați-le puterea profesorilor!”

Dan Negru a comentat pe rețelele de socializare subiectul legat de legea care interzie exmatricularea elevilor.

Prezentatorul de la Kanal D a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj legat de legea conform căreia elevii care au rezultate slabe la învățătură sau abateri disciplinare nu mai pot fi exmatriculați. În prezent, în regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar nu mai există prevederea care permitea exmatricularea elevilor din învățământul obligatoriu.

„Redați-le puterea profesorilor!”

Dan Negru nu este de acord cu această decizie și și-a manifestat nemulțumirea pe rețelele de socializare, spunând că elevii care nedisciplinați ar trebui exmatriculați.

Când eram în clasa a VIII, țin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lecția ne-a prins bine nouă,  celor rămași, pentru că a cumințit toată școala. Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați!

De la 1 septembrie au dat legea. 

Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea dacă profesorul e îngenuncheat de un derbedeu. Exmatriculați loazele din școli! Redați-le puterea profesorilor!

Un profesor din Râmnicu Vâlcea a fost filmat în timp ce stătea întins pe catedră, iar elevii făceau tumbe în jurul lui

Azi, profesorii umblă-n vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev că-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cică spunându-i adevărul, elevul poate să cadă in depresie. Cirezile de proști sunt protejate de lege 😂

Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi și în locul doctorilor sunt profesorii care umblă-n vârful picioarelor să nu-i tulbure pe bolnavi. Rousseau avea drepate: „copilul ajunge, după educația primită, pedeapsă sau răsplată!” – a transmis prezentatorul de televiziune.

Dan Negru, mesaj pentru părinții care se împotrivesc examenului de Bacalaureat la Religie

Tot legat de învățământ, Dan Negru a avut o reacție și cu privire la propunerea Religiei ca materie pentru Bacalaureat. Vedeta TV și-a exprimat dezacordul cu privire la revolta unor părinților care s-au declarat deranjați că elevii pot alege să dea Religie la BAC.

Propunerea ca religia să fie materie opțională la bacalaureat a stârnit iureș. Unii pro. Alții contra. Tuturor le-aș spune că orice spor de cunoaștere e un avantaj în viață ! Santa Maria delle Grazie unde se află „Cina cea de taină' a lui DaVinci sau „Capela Sixtină a lui Michelangelo sunt printre cele mai vizitate locuri din lume. Muzeele lumii sunt pline de religie.

Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii. Sa trăiești într-o Europă creștină cu istorie și artă creștine și să nu știi nimic despre cultura religioasă, e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști, nu vă condamnați copiii la neștiință. Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca el

Celor din gașca „anti' le-aș aminti și vorba lui Einstein : „Ştiinţa fără religie este şchioapă, religia fără ştiinţă este oarbă' – a fost mesajul lui Dan Negru.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri