Dana Nălbaru spune că mezinul familiei, Kadri, știe să scrie de la 3 ani. „La 6 ani citea o carte pe zi”

Dana Nălbaru (46 de ani) și Dragoș Bucur (45 de ani) au copii cu rezultate admirabile la școală și cu o capacitate de învățare formidabilă.

Celebrul cuplu are trei copii, doi biologici – Sofia și Kadri și o fetiță adoptată, Roxana, în vârstă de 9 ani.

Fata cea mare a cuplului, Sofia (16 ani) învață acasă, în sistem homeschooling, din 2016. Iar mezinul, Kadri, a învățat să scrie de mână la 3 ani.

Dana Nălbaru a vorbit în mediul online despre abilitățile intelectuale uimitoare ale micuțului Kadri. Băiatul știe să scrie de la 3 ani, iar la 6 a ajuns să citească o carte pe zi, spune mama lui.

La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata' – a scris Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.

„Încep să mă simt depășită!”

Artista susține că începe să se simtă depășită de abilitățile de învățare ale micuțului. Și spune că este prea avansat pentru școală și, în plus, băiatului nici nu-i place foarte mult să fie în compania multor oameni. Dana Nălbaru spue că poate dezbate cu Kadri multe subiecte importante, dar cel mai des au cversații despre viață și Dumnezeu.

Dana Nălbaru, despre viața cu doi copii: Când soțul meu iese din casă îmi vine să mă agăț de piciorul lui

La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni.

„Eu fac tot ce și cât pot pentru el!”

Dana Nalbaru a inceput deja educatia sexuala a fiului sau, in varsta de 3 ani

Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat.

Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Mă gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit.” – a mai povestit soția lui Dragoș Bucur.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri