Dana Rogoz, sfătuită să-i dea „două palme la fund Liei” pentru a o convinge să facă la oliță. Cum a reacționat actrița

Dana Rogoz (37 de ani) a explicat în mediul online cum a fost sfătuită' de alte mămici să-și pedepsească fetița pentru că încă nu își face nevoile la oliță.

Actrița spune că a primit în mediul online sugestii legate despre cum ar trebui să o educe pe micuța Lia, în vârstă de doi ani și jumătate, pentru a o determina să facă singură la oliță și să renunțe la scutece.

Se pare că internauții au observat în pozele postate de actriță pe Facebook și Instagram că Lia încă mai poartă scutec. Și s-au gândit să intervină cu o soluție complet neortodoxă – prin bătaie. Vedetei i s-a spus să îi dea două palme la fund Liei' pentru a o învăța să facă la oliță.

„Mi s-a explicat cum că „mila” nu ajuta!”

Azi am primit sfaturi pe Facebook de cum ar fi trebuit să îi dau două palme la fund Liei. Și să o pun pe oliță. Căci nu e normal să mai aibă scutec la 2 ani jumate pe timpul nopții.

Da, unii asta au remarcat în postarea de azi, că Lia încă mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum că „mila nu ajuta” și că nu trebuie bătuta rău. Ci doar cât să o sperie.” – și-a început Dana Rogoz postarea pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Dana Rogoz, probleme cu fiica ei, Lia: „A început să dea primele semne acum un an'

Actrița s-a declarat uimită, în sens negativ, de cum își laudă unii părinți copiii când învață să facă la oliță și cum își atribuie ei singuri acest succes, ca și cum ar fi într-o competiție.

„O competiție care exista doar în universul lor!”

Apoi am citit cum alți părinți își laudă copiii (și cum de fapt se laudă pe ei înșiși) că au renunțat deja la scutece. Că ai lor copii sunt mai precoce și deci, implicit, și ei părinți mai buni.în aceasta competiție care exista doar în universul lor…” – a adăugat vedeta.

„Mi-am păstrat buna dispoziție.”

Dana Rogoz și-a încheiat postarea explicând că a încercat să privească întreaga situație cu mult calm.

Încerc să privesc lucrurile cu înțelegere, cu calm și cu respect. Dar uneori parcă nu îmi vine să cred cât de multe lucruri ne despart pe noi, ăștia, care ne-am adunat totuși laolaltă într-o comunitate, fie ea și virtuala. Am căutat o imagine care să îmi inspire liniște și ordine, în aceasta zi în care – cu toate sfaturile primite din afara” – mi-am păstrat calmul și buna dispoziție.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton