Denisa Nechifor, mesaj pentru părinții care cumpără copiilor mașini puternice, de lux

Denisa Nechifor a trecut recent printr-un incident rutier și a postat în mediul online un mesaj prin care trage un semnal de alarmă pentru părinții care își răsfață copiii cu mașini scumpe cu mulți cai putere.

Fosta soție a fotbalistului Adrian Cristea era cât pe ce să fie implicată într-un accident în trafic, din pricina unei șoferițe tinere care conducea o mașină foarte puternică fără să țină cont de regulile de circulație.

Denisa a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare în care îi atenționează pe părinți să fie atenți când aleg să cumpere o mașină pentru copii lor. Denisa a povestit că ea a scăpat ca prin urechile acului de un posibil accident, dar la următoarea intersecție un alt șofer era să fie victima aceleiași tinere cu bolidul de lux.

Citește și: Un băiețel român, de 2 ani, a fost accidentat mortal în Scoția

„Părinților care cumpăra copiilor abia trecuți de majorat mașini cu multe sute de cai putere… Am evitat destul de greu o fată aflata la volan într-o intersecție, pentru care acordarea de prioritate probabil este ceva nu prea cool'… După 1 minut de apostrofări și o intersecție mai încolo, un alt șofer nu a fost la fel de norocos.. Pe aceleași considerente, l-a luat în plin.

Dacă nu vă pasă de noi, ăștia de pe lângă, măcar pentru binele copiilor dumneavoastră, poate reflectați un pic…(Totul s-a întâmplat în apropierea unei scoli…)', a scris Denisa Nechifor pe pagina sa de Facebook.

Internauții i-au dat dreptate Denisei și s-au declarat și ei împotriva tinerilor care conduc în moduri extreme doar pentru a dovedi că ei sunt mai buni ca alții.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri