Denise Richards – un nou scandal și un nou copil

Denise Richards trece printr-un nou scandal, dar se consolează  cu nou 'copil' – actrița a adoptat un Beagle care are doar 3 piciore, pe care îl plimbă cu un cărucior.

La 43 de ani, Denise se simte confortabil în rolul de mamă – are 2 fiice producție proprie, o fetiță adoptată – pe Eloise, ba a mai crescut și copiii fostului soț, Charlie Sheen, atunci când soția acestuia a fost internată într-o clinică de dezintoxicare. Nu că domnul Sheen ar fi apreciat gestul – Denise Richards și Charlie Sheen se află iar într-un proces urât, de data aceasta pentru că actorul cere să i se reducă pensia alimentară pe care o are de plătit pentru întreținerea fiicelor, Sam și Lola, pensie a cărei valoare lunară este de 55.000 de dolari.

Mai mult, îndemnat de logodnica lui, devenită celebră ca star porno, Sheen se gândește serios să atace hotărârea prin care Denise locuiește cu fetele în fosta lor casă.

Denise Richards este însă obișnuită cu scandalurile iscate de fostul soț și pare netulburată de evenimente și preocupată doar de copii și de noul bebeluș, simpaticul Beagle.

foto Hepta

Denise Richards Out With Her New Baby. Denise Richards Out With Her New Baby.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie