Doi părinți au fost arestați după ce și-au înfometat bebelușul până la moarte

Doi părinți care susțin că oamenii se pot hrăni cu energie solară' au fost arestați de poliție după ce nou-născutul lor a murit din cauza foametei. Cei doi sunt acuzați că nu au hrănit copilul.

Mama copilului, Oxana Mironova, în vârstă de 33 de ani, este investigată acum pentru ucidere din culpă. Tatăl, blogger, Maxim Lyutyi, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat pentru că devenit violent cu autoritățile.

Cei doi părinți și-au privat copilul de hrană

Oxana Mironova și Maxim Lyutyi cred cu tărie în „hrănirea cu energia solară', iar bărbatul este cunoscut ca fiind un adept radical al mâncării raw vegane, notează The Sun.

„Versiunea preliminară a morții bebelușului este epuizarea severă. Că bloggerul a încercat aplice copilului pricipiile sale de nutriție', a spus publicația.

Băiețelul, în vârstă de aproximativ o lună, ar fi fost dus la spitalul de lângă Soci, după ce a fost suspectat de pneumonie și emaciare cauzată de foame.

Ulterior, copilul a murit tragic din cauza „foametei prelungite'.

Comisia de Investigații Rusă efectuează o anchetă cu privire la moartea sugarului, iar în caz a fost deschis un dosar penal.

Citește și: Bebelus hranit vegan, infometat pana aproape de moarte

Mironova a fost pusă în arest la domiciliu pentru două luni.

Se presupune că bebelușul s-ar fi născut acasă în apropiere de marea stațiune Soci, la Marea Neagră. Și nu a fost văzut niciodată de medici.

Părinții sunt cunoscuți pentru că au fondat un club numit „The Living Man'. Clubul se concentrează pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și pe rezolvarea problemelor lor personale cu ajutorul privării de hrană.

Lyutyi pledează frecvent în online pentru diverse metode de curățare a corpului și pentru idea de a se hrăni cu energia soarelui și de a evita mâncarea sau apa pentru o perioadă îndelungată.

Autoritățile spun că Mironova și Lyutyi ar fi înfometat copilul, lăsându-l să se hrănească' doar cu energie solară, ceea ce ar fi dus la moartea tragică a acestuia.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri