Doi părinți și-au dus copilul la doctor pentru o iritație și au descoperit că are cancer

Părinții unui copil în vârstă de 11 luni au descoperit că bebelușul lor are o formă rară de cancer, după ce s-au dus cu el  la doctor crezând că are o simplă iritație. Jessica, Lee și fiul lor Ted Neal, sunt din Marea Britanie și se aflau în vacanță când au făcut descoperirea tragică.

Inițial, părinții credeau că i-a intrat nisip în ochi micuțului și s-au dus la doctor pentru a se asigura că vederea nu-i va fi afectată. În urma analizelor, medicii au constatat că Ted  are o tumoră la sinusul etmoidal. Boala copilului era într-un stadiu avansat, așadar a fost nevoie de tratament urgent și intensiv de chimioterapie.

„Când medicii ne-au spus că este vorba de cancer, am rămas șocată. Amândoi am știut că are o umflătură în zona ochilor, dar inițial am crezut că ni se pare. Speram ca medicii să ne spună că totul este în regulă, dar nu a fost așa”, a spus mama bebelușului, potrivit presei locale.

Citește și: „Așa arată cancerul în copilărie!'Povestea unui băiețel care a făcut chimioterapie trei ani și jumătate

Face chimioterapie la fiecare două săptămâni și durează ceva până își revine, după tratament. I-a fost foarte, foarte rău și a slăbit mult. A avut infecție peste infecție', a mai dezvăluit mama micuțului.

Părinții spun că boala copilașului este extrem de rară și medicii iau în calcul și posibilitatea unei operații dacă tumora nu dispare în urma chimioterapiei.

Ca părinte, acesta este cel mai rău lucru pe care îl poți descoperi. Nu exista un plan de tratament cert. Planul se schimbă des și se poate pune problema unei intervenții chirurgicale pentru că nu se cunoaște încă reacția tumorii la chimioterapie', a adăugat Jessica Neal.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri