Doi tineri părinți și-au dat fiica spre adopție pentru că nu aveau timp să o crească din cauza serviciului

Doi tineri proaspeți părinți, dependenți de muncă, au renunțat la bebelușul lor pentru a-și relua joburile, argumentând că nu au timp să-l crească din cauza programului încărcat de la serviciu.

Părinții, care rămân anonimi, au deci să-și dea copilul în vârstă de trei luni spre adopție după ce au realizat că fiica lor nu se potrivește cu stilul de viață pe care îl au. Soția, Catherine, a recunoscut că nu a fost interesată de copilul lor, Elizabeth, nici la naștere și s-a întors la muncă după doar două săptămâni de pauză.

Tatăl a explicat că el și soția sa sunt amândoi „dependenți de muncă' și consideră că joburile sunt prioritare. Bărbatul a explicat că venirea pe lume a micuței Elizabeth a făcut-o pe soția lui să se simtă „mizerabil'.

Citește și: Un constănțean și-a abandonat copilul într-o parcare pentru a se răzbuna pe soție

Din fericire, mama lui Catherine care locuiește cu familia a reușit să aibă grijă de fetița lor cât ei au fost ocupați cu munca. Pe rețeaua de socializare Reddit, bărbatul a dezvăluit că soția lui a interacționat cu fata doar când avea nevoie de ceva, dar a evitat să o ia în brațe când începea să plângă.

Apoi a recunoscut că, după ce au analizat mai bine situația, au decis să-și dea copilul de trei luni spre adopție, spunând că sunt prea ocupați pentru a avea grijă de ea. Decizia a înfuriat-o pe mamei Catherinei, care, în cele din urmă, a decis să adopte copilul.

Citește și: „Nu avea nici certificat de naștere. Ca și când nu exista' – Povestea unui bebeluș abandonat în spital

„Îmi pot aminti viața fără fiica mea. Mă lupt să-mi amintesc viața fără soția mea. Îmi iubesc fiica, nu mă înțelegeți greșit și nu ne-a fost ușor să decidem să o dăm spre adopție. Dar dacă nu renunțam la ea, soția mea ar fi fost nefericită. Îmi doresc ce este mai bun pentru Catherine și Elizabeth și sincer cred că aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru toată lumea'– a explicat bărbatul.

Utilizatorii Reddit au fost șocați de anunțul tatălui și au intervenit cu fel de fel de comentarii.

„Practic, au tratat abandonul copilului lor ca pe un schimb tranzacțional între două părți'.

„Acești oameni sună ca niște roboți sau extratereștri care testează viața umană. Ce om întreg la minte face un copil, pentru ca mai apoi să spună – Eh, asta nu este pentru noi!” – au comenatat doi internauții.

Reflectând asupra propriei lor situații, un al treilea a dezvăluit: „Aceasta este cea mai mare frică a mea de a avea copii. Dar de aceea nu am avut niciodată niciunul și am folosit mereu metode de contracepție.

Am fost un copil planificat care a fost neglijat. Încă mă derutează modul de gândire al mamei mele. Faptul că nu se simte vinovată că m-a neglijat este cel mai dureros lucru pentru mine.”

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri