A donat peste 30 de litri de lapte pentru victimele Uraganului Harvey

Danielle Palmer, mamica unui baietel de cateva luni, a gasit o metoda ingenioasa pentru a ajuta victimele Uraganului Harvey, ce a lovit Texasul la inceputul lunii septembrie.

Danielle nu si-a putut alapta copilul, din pricina unor probleme de sanatate ale copilului sau. Astfel, ea a fost nevoita sa pompeze laptele, pe care apoi sa i-l dea celui mic cu biberonul.

Din pricina faptului ca alaptarea functioneaza pe sistemul cerere/oferta, mama a pompat de-a lungul timpului mult mai mult lapte decat cel mic putea sa manance.

In acest mod, mama a ajuns sa aiba o rezerva de 36 de litri de lapte in congelator.

 

A donat peste 30 de litri de lapte pentru victimele Uraganului Harvey

Danielle stia ce inseamna sa nu iti poti hrani copilul prin alaptare la san, iar rezervele pe care alte mame le-ar fi avut au ramas in casele abandonate in urma catastrofei.

In plus, inundatiile provocate de uragan au afectat inclusiv alimentarea cu energie electrica in multe localitati, deci mamele nu mai puteau folosi pompa pentru san.

Cat despre mamele care nu aveau probleme in a alapta in mod obisnuit, este cunoscut faptul ca perioadele de stres pot afecta alaptarea copiilor.

Asadar, Danielle a donat toata rezerva ei de lapte altor mame ce aveau mare nevoie:

„Avem grija una de cealalta. Alaptarea e destul de grea. Cand pompezi sau chiar il hranesti direct, indiferent cum o faci, e greu.”

Mama stia din proprie experienta ce inseamna sa treci printr-o perioada dificila, in care sa nu-ti poti hrani propriul copil. Truett, fiul sau, s-a nascut cu probleme la inima si la inceput a fost hranit exclusiv prin perfuzie. Astfel, Danielle a inceput sa stranga lapte.

 

„Cu problemele lui Truett de sanatate, nu e prea usor, dar sunt totodata recunoscatoare pentru situatia in care Dumnezeu ne-a pus.
Ne-a dat ocazia sa facem bine pentru altii. Adica, daca n-am fi fost in situatia asta, n-am fi putut sa impartim tot acest lapte cu alti bebelusi care au mare nevoie.”, a povestit mama.

Citeste si: Povestea unei familii neobisnuite, salvate din Uraganul Harvey


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie