Două învățătoare de la un After School din Iași, concediate după ce au agresat fizic un elev

Două învățătoare de la un After School din Iași au fost concediate după ce s-a descoperit că în urmă cu câteva luni au agresat fizic un copil de 7 ani.

Părinții copilului bătut au aflat din întâmplare că agresiunile au avut loc. Mama copilului care învăța la Școala Gimnazială Ștefan Bârsănescu', din Iași, susține că două dintre învățătoare i-au agresat copilul, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

„Era cu obrajii și urechile învinețite și cu ochii în lacrimi.”

Femeia a descoperit totul când s-a dus , într-o zi, mai devreme la școală să-și ia băiatul, iar copilul era vânăt în zona obrajilor și a urechilor și avea hainele răvășite. Ea a sesizat conducerea școlii și a intrat, astfel, în posesia unui filmuleț ce prezintă momentele în care învățătoarele îl agresează pe băiat.

„Copilașii după ce plecau de la «Bârsănescu» mergeau la afterschool-ul care este la un minut de școală. Mergeau pe jos cu învățătoarea, cu T. D. Bătăile s-au întâmplat la afterschool. Într-o zi de decembrie, ducându-mă mai devreme să iau copilul de la afterschool, am aflat că băiețelul meu era agresat.

„O pepinieră de cadre didactice abuzatoare!”

Era cu nasturii de la cămașă și cravata rupte, cu obrajii și urechile învinețite și cu ochii în lacrimi. Atunci m-am autosesizat și am făcut solicitare scrisă către afterschool, mi-au pus la dispoziție filmulețe în care se vede clar ce s-a întâmplat. Am transferat copilul de la «Bârsănescu» și de la afterschool. Școala «Ștefan Bârsănescu» este o pepinieră de cadre didactice abuzatoare', a precizat mama băiatului, potrivit bzi.ro.

Un băiat din Bacău este agresat de mai bine de un an de colegii de școală. Mama cere ajutorul autorităților

La cererea părinților, a fost făcută o cercetare disciplinară, în urma cărora învățătoarelor le-au fost desfăcute contractile de muncă.

Directorul Școalii Gimnaziale Ștefan Bârsănescu' a declarat că știe despre caz, precizând că agresiunile s-au s-au întâmplat în afara școlii'.

„Știu despre ce este vorba, doar că agresiunile s-au întâmplat în afara școlii noastre. În școală, ele nu au avut un asemenea comportament', a declarat Nicolae Viusenco, directorul Școlii Gimnaziale „Ștefan Bârsănescu' Iași, potrivit aceleiași surse.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton