Un băiat din Bacău este agresat de mai bine de un an de colegii de școală. Mama cere ajutorul autorităților

Caz revoltător în Bacău. Un băiat, în vârstă de 12 ani, a fost băgat într-o cușcă de metal, agresat și umilit de câțiva colegi de școală.

Copilul este agresat de colegii lui de mai bine de un an, notează Antena 3. Ultima agresiune a avut loc pe 3 februarie, când doi elevi l-au lovit serios în zona feței. Copilul a avut atunci nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Anul trecut, patru elevi l-ar fi bătut și aruncat într-un tomberon de gunoi aflat în spatele școlii. Totul s-ar fi petrecut chiar în timpul programului de școală. Unitatea de învățământ se află în Comuna Parincea, județul Bacău.

Un băiat de 12 ani s-a sinucis după ce a fost hărțuit de colegii de școală

Cea mai recentă agresiune s-a petrecut recent, când victima a fost forțată să intre într-o cușcă din sârmă, plasată undeva în spatele Primăriei. Agresorii au filmat momentul în care copilul era umilit în cușcă.

Deși problemele durează de atâtea luni, Inspectoratul Școlar Județean Bacău a trimsi abia pe 6 februarie o echipă de control pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Părinții copilului îl acuză pe inspectorul școlar județean că nu a luat măsuri până acum. Mama copilului a văzut filmările cu fiul ei în timp ce era umilit și agresat și cere ajutorul autorităților pentru ca întregul calvar să ia sfârșit.

Cazurile de bullying se înmulțesc văzând cu ochii

Din păcate, cazurile cu copii agresați de colegii de școală sunt din ce în ce mai multe.

În urmă cu câteva luni, în Timiș, câțiva elevi au fost bătuți cu pumnii și picioarele de un grup de colegi din școală. Mai mult, agresorii i-au amenințat și pe părinți.

Are 10 ani și este clasa a 4-a. De vineri au început problemele, au mai avut și în trecut probleme, dar nu așa… Nu s-a ajuns niciodată să-l aștepte de la școală și să-l bată pe stradă. Vineri a venit copilul acasă, mi-a întârziat, și a venit cu dureri de burtă și plângând. Și l-am întrebat ce a pățit și mi-a spus că acei trei copii s-au luat de la el la școală – a dezvălui, la momentul respectiv, o mamă a unuia dintre elevii agresați.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri