Două surori au murit după ce au adormit în lada cu jucării de pluș

Tragedie pentru o familie, după ce gemenele lor, în vârstă de patru ani, s-au sufocat după ce au adormit în cufărul de jucării din cameră.

Surorile Aurora și Kellan au fost puse la culcare în pat de tatăl lor Don Starr, dar au decis să se ghemuiască în cutia în care depozitau jucăriile de pluș. Fetele au adormit, au rămas fără oxigen și s-a sufocat. Ele au fost găsite fără suflare de fratele lor mai mare, care la început a presupus că încă dormeau.

Mama lor a detaliat tragedia într-o postare sfâșietoare pe Facebook.

„Nu mulți vor cunoaște durerea de a pierde doi copii în același timp și de a-i pierde într-un mod care nu are sens…' – a relatat Sadie Myers, mama fetelor, în mediul online, notează Mirror.

Tragedia s-a petrecut într-o noapte când mama era la serviciu, iar soțul ei, Don Starr, rămăsese responsabil să-și culce cei doi băieți mai mari și gemenele.

Gemenele, alintate „Kell Kell' și „Sissy', s-au trezit în timpul nopții și au decis să se joace în camera lor. Nimic ieșit din comun până acum. Dar de data aceasta, ele au ales un loc neobișnuit pentru a se cuibări și a adormi – în interiorul unui cufăr de jucării din lemn de cedru, folosit pentru a-și depozita toate jucăriile de pluș.

Mama a explicat că fetele trebuie să se fi mișcat sau să fi dat din picioare în timpul somnului, făcând, din neatenție, ca lada cu jucării să se închidă. Ea nu știa, așa cum poate mulți alții nu știu, că majoritatea cuferelor de jucării din lemn devin etanșe și izolate fonic atunci când sunt închise.

Un bebeluș a murit după ce a fost sufocat accidental de mama sa

În mod tragic, pe măsură ce gemenele dormeau liniștiți, încet-încet au rămas fără oxigen în decurs de câteva ore, ceea ce le-a adus moartea.

Când mama s-a întors acasă de la serviciu a doua zi dimineață și și-a dat seama că fetele nu erau treze. Așa că ea și soțul ei au început să le caute disperați prin toată casa.

Fiul lor mai mare, Axton, a fost cel care a făcut în cele din urmă descoperirea sfâșietoare spunând: „Mami, i-am găsit! Sunt atât de prostuțe, doar dorm în cutia de jucării'.

Doar că fetele nu dormeau…

Mama și-a exprimat tristețea într-o postarea pe Facebook, spunând că tragedia nu are sens pentru ea și nici nu va avea niciodată.

„Trebuie să cred că acest univers le-a ales în mod special, poate pentru a le proteja de vreo tragedie viitoare. Sau poate pentru că sufletele lor erau prea perfecte pentru această lume… Trebuie să rămân în viață pentru cei doi băieți ai mei. Băieții mei mari și minunați' – a transmis ea în mediul online.

Ea i-a implorat pe cititori să fie precauți, mai ales dacă au în case cufere similare de jucării din lemn și i-a îndemnat să ia în considerare eliminarea sau distrugerea lor imediată.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri