Drama Dianei Dumitrescu: ”Încerc de un an de zile să fac un copil, dar în zadar”

Frumoasa actriță Diana Dumitrescu, care e tot timpul numai un zâmbet, a recunoscut că își dorește de mult timp să rămână însărcinată și suferă destul de mult din cauza faptului că nu a reușit până acum.

Diana Dumitrescu a dezvăluit că face tot posibilul să-și schimbe stilul de viață și să elimine stresul cu speranța că va reuși totuși să rămână însărcinată.

'Îmi doresc foarte mult să am un copil și sper eu că se va și întâmpla. Și m-am gândit că dacă îmi schimb stilul de viață, alimentația acest lucru se va întâmpla. M-am stresat cu ideea asta pentru că îmi doresc foarte mult acest lucru și poate fi și ăsta un factor. Dar sunt optimistă și cred că se va întâmpla la un moment dat', a dezvăluit Diana Dumitrescu.

Actrița susține că își dorește atât de multe un copil încât de multe ori a confundat simptomele premenstruale cu cele ale unei sarcini.

'Am avut de mai multe ori impresia că sunt însărcinată. Se spune 'sarcină falsă' când ai senzația înainte de perioada menstruației că sânii se umflă și te dor, că te balonezi, că ai pofte. Și pentru că te gândești foarte mult la asta și toate simptomele îți par a fi unele de sarcină. Iar momentul în care îți vine menstruația este cu atât mai dezamăgitor', a mai spus vedeta.

Și pentru că fiecare test de sarcină a fost negativ și dezamăgirea a fost mare, au fost momente când a izbucnit în lacrimi.

'E un an de zile de când ne-am hotărât și am avut momente destul de dificile, am și plâns de câteva ori. Eu sunt mai impulsivă și atunci când îmi doresc ceva vreau să se întâmple acum. Mi-am făcut multe teste de srcină în anul ăsta, dar asta este, nu a fost să fie. Când o fi să se întâmple sunt convinsă că se va întâmpla', încheie ea încercând să-și păstreze totuși optimismul.

Citește și; Tudor Ionescu de la Fly Project va deveni tată de fată. Uite cum arată soția lui însărcinată | FOTO


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii