Drama unei familii care a aflat că erupția de pe piele copilului lor era, de fapt, o formațiune canceroasă

O familie a trecut printr-o adevărată dramă după ce copilul lor s-a întors din vacanță cu o erupție care s-a dovedit ulterior a fi o formațiune canceroasă.

Charlotte Squibbs credea că fiul ei de trei ani, Tommy, a suferit o erupție cutanată din cauza căldurii după călătoria lor în Franța, când a observat mici „coșuri' răspândindu-se pe corpul lui.

„Mi-aș dori să putem fi noi în locul lui”

Femeia, în vârstă de 38 de ani nu a fost îngrijorată inițial, dar pe măsură ce mai multe vânătăi au început să îi apară inexplicabil pe corp, panica a început să se instaleze.

Ea și soțul ei Daniel, în vârstă de 40 de ani, l-au dus de urgență la medicul de familie, care i-a sfătuit pe părinți să meargă imediat la Urgență. Ulterior, copilul a fost diagnosticat cu leucemie.

Familia și-a împărtășit povestea în încercarea de a crește gradul de conștientizare pentru semnalele pe care părinții trebuie să le urmărească.

O fetiță a fost diagnosticată cu cancer, după ce mama ei a observat ceva ciudat în timp ce o îmbrățișa

„M-am simțit șocată și foarte supărată, deoarece nu aveam idee la ce să ne așteptăm. Nu ne-am putut abține să nu ne temem de ce era mai rău. E îngrozitor că băiețelul nostru trebuie să treacă prin asta și mi-aș dori să putem fi noi în locul lui. A fost un coșmar care a prins viață și mă tem de viitorul necunoscut al acestei bătălii' – a spus mama băiatului, citată de Mirror.

La început, s-a bănuit că Tommy, care are sindromul Down, a luat o infecție virală. Dar după ce au văzut reacția asistentei medicale care l-a consultat, părinții au știut că este ceva mult mai grav.

„Era un băiat atât de vesel care zâmbea mereu”

„Asistenta s-a uitat la corpul lui și, fără să se gândească, ne-a trimis la Urgență. În timp ce erau acolo, i-au făcut analize de sânge și acest lucru a fost foarte traumatizant, deoarece venele lui erau greu de localizat. Era un băiat atât de vesel care zâmbea mereu. Credeam că vânătăile se datorează distracției' – a continuat ea.

Deoarece avea nevoie de tratament imediat, copilului i s-a făcut un transplant de sânge ceea ce l-a afectat îngrozitor pe Tommy.

„A fost o luptă atât de grea să introduci o canulă în corpul lui și el dădea din mâini pentru a le cere asistentelor să se oprească. Deoarece nu poate vorbi, acesta a fost singurul lui mod de a comunica, ceea ce era devastator de urmărit. „ – a mai relatat Charlotte.

În prezent urmează un tratament de chimioterapie, dar părinții rămân plini de speranță și intenționează să crească gradul de conștientizare pentru semnele pe care să le urmărească cu alți părinți. Ea a adăugat: „Este un mic războinic și se luptă cu asta cum poate el. Din cauza sindromului Down, are o toleranță mai scăzută la chimioterapie, așa că celelalte organe ale corpului i-ar putea fi afectate. Are zile bune și zile proaste, așa avem noi, dar încercăm să rămânem pozitivi' – a încheiat ea.

Foto – Profimedia


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri