Drama unei mame al cărei fiu a fost diagnosticat cu cancer după ce stat la soare în vacanță. „Nu există niciun remediu!”

Un adolescent a fost diagnosticat cu cancer care s-a răspândit rapid la organele vitale după ce a suferit arsuri solare în timpul unei vacanțe.

Lui Charlie Watson, în vârstă de 19 ani, i s-a spus că are melanom malign, o formă mortală de cancer de piele, iar și opțiunile lui de tratament erau limitate.

Fotbalistul semi-profesionist, din Dumfries and Galloway, în Scoția, a văzut pentru prima dată o aluniță pe abdomen după ce s-a întors dintr-o vacanță de băieți la Magaluf unde s-a ars de soare „destul de rău'.

Alunița a crescut la aproximativ 3 cm în dimensiune înainte de a se dezlipi de pe piele. Alunița a fost examinată – iar rezultatele sale au dezvăluit că băiatul avea melanom malign nodular, un tip de cancer de piele periculos și cu dezvoltare rapidă.

Povestind diagnosticul devastator al fiului ei, mama lui Charlie, Amanda Woods, 41 de ani, a spus: „A fost un șoc pentru noi toți!”

Tânărul, pe care Amanda l-a descris drept un „sănătos” și „foarte activ”, joacă pentru Queen of South FC Reserves.

Citește și – Un copil a ajuns la spital cu arsuri pe piele după ce a intrat în contact cu o plantă toxică

„Adevărat, nu ne-am gândit nici măcar un minut că această aluniță ar fi putut fi semnul inei boli. Acum, ni s-a spus că nu există niciun leac pentru această boală îngrozitoare” – a adăugat femeia, potrivit The Sun.

Deși cauza cancerului lui Charlie nu a fost confirmată, Amanda spune că, după ce a împlinit 18 ani, Charlie mergea frecvent la plajă și uita adesea să folosească cremă de soare în străinătate.

Ea a spus: „Când era plecat la Magaluf, s-a ars destul de rău. Alunița a apărut după ce s-a întors din acea vacanță și în acel moment stătea mereu la soare pe șezlong.”

Charlie a fost operat la Edinburgh Royal Infirmary înainte de a i se spune că boala i s-a extins la ganglionii limfatici de sub axilă. Luna trecută, o scanare tomografică obișnuită a arătat că boala s-a mutat în plămâni și ficat, trecându-i starea în stadiul 4.

„Ni s-a spus că nu putem face nimic și că nu există nici un remediu pentru asta”, și-a amintit Amanda.

Mama a rugat medicii să afle dacă mai pot face ceva, dar opțiunile lui Charlie sunt foarte limitate.

„Este devastator, până acum a fost un adolescent tipic în formă și sănătos”, a adăugat ea.

Între timp, Amanda a strâns fonduri printr-o pagină GoFundMe pentru a plăti orice potențiale studii clinice dacă Charlie nu răspunde bine la tratamentul său actual.

Ea a spus: „Dacă Charlie nu reacționează bine la imunoterapie, suntem conștienți de faptul că studiile clinice ar putea costa sute de mii. Încercările sunt foarte costisitoare, dar sunt calea de urmat pentru găsirea unui leac.

Nu există nicio sumă de bani în lume pe care o mamă să nu încerce să o strângă în speranța că se va găsi un leac pentru afecțiunea copilului” – a mai precizat femeia.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton