Emoționant! Ce își dorește fiica Liviei Graur să-i aducă Moș Crăciun

La 7 ani și jumătate, Renata, fiica prezentatoarei de la Prima TV, Livia Graur, a dat dovadă de multă maturitate când a pregătit scrisoarea pentru Moș Crăciun.

Pentru că s-a săturat de atâtea restricții impuse de pandemie, fetița îl roagă pe Moș ca viața să revină la normal, la cum era înainte de apariția noului coronavirus.

„Dragă Moș Crăciun,

Am fost cuminte și te rog să-mi aduci vaccinul anti COVID 19 și un volan pentru PS4, vulcanul Escape și o păpușă Barbie…”, sunt cuvintele scrise de Renata în scrisoarea pentru Moș Crăciun.

Mama ei spune că se aștepta la o astfel de dorință din partea micuței.

Citește și: La ce vârstă îi spui adevărul despre Moș Crăciun?

„Scrisoarea pentru Moș Crăciun este o tradiție importantă la noi în familie. Este o parte esențială a sărbătorilor de iarnă, întreține o parte din magie. În mod misterios, Moșul reușește să o citească și să îndeplinească ce scrie în ea. Anul acesta, însă, nu știu dacă bătrânelul va mai reuși să bifeze toate cerințele, pentru că una dintre solicitări nu este atât de… obișnuită. Renata a vrut acum vaccinul anti-COVID, cumva sătulă de pandemia care ne-a schimbat viețile de aproape un an. Și asta pentru că, în ultima perioadă, aproape orice discuție începe cu «atunci când pandemia se termină, vom putea să…». Ca și nouă, oamenilor mari, și ei îi e dor de multe lucruri pe care le făcea înainte, iar acum nu mai poate”, a spus Livia Graur, potrivit click.ro.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri