Familia lui Ronaldo s-a marit cu 2 membri. Vezi cum arata gemenii fotbalistului

Familia lui Cristiano Ronaldo s-a marit luna aceasta cu inca 2 membri, Mateo si Eva, doi gemeni.

Starul de la Real Madrid a postat o imagine induiosatoare cu cei doi bebelusi, el tinand baietelul, iar fiul sau mai mare Cristiano Ronaldo jr., tinand fetita, judecand dupa culorile in care gemenii sunt imbracati.

Cristiano Ronaldo, de 3 ori tatic

Ronaldo mai are un baiat in varsta de 7 ani, ce seamana leit cu tatal sau. Identitatea mamei sale ramane insa necunoscuta

Familia lui Ronaldo, mai mare cu 2 membri 3
In mod evident complesit de statutul de proaspat tatic al celor 2 copii, fotbalistul a postat un singur cuvant alaturi de imagine: „Binecuvantat„.

Persoana care a informat presa portugheza despre aparitia celor doi gemeni pe lume este chiar sora fotbalistului, Katia, aceasta spunand si ce nume poarta cei doi bebelusi.

Nasterea lui Mateo si a Evei, rezultatul unei sarcini prin mama surogat

Cristiano Ronaldo a confirmat nasterea celor doi copii printr-o poza postata pe reteaua sociala Facebook, dupa ce mai multe zile la rand s-a zvonit ca prietena sa, Georgina Rodriguez, in varsta de 22 de ani, ar fi fost insarcinata.
Ulterior insa, acesta a confirmat ca nasterea celor doi gemeni a fost rezultatul unei sarcini prin mama surogat.

Desi nu a putut sa fie prezent la nasterea copiilor lui si nici nu i-a vazut imediat dupa nastere, Cristiano Ronaldo si-a putut vedea gemenii joia trecuta. Federatia Portugheza de Fotbal i-a permis lui Ronaldo sa plece acasa imediat dupa o infrangere de miercuri seara, la scurt timp dupa o infrangere a Portugaliei in fata echipei din Chile.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie