Fata Danielei Gyorfi, Maria, agresată și bătută la școală: „A fost dusă la spital!”

Fata Danielei Gyorfi, Maria, a avut mari probleme la școala la care învață și a ajuns la spital după un episod de bullying.

Fata, în vârstă de 12 ani, a fost mult timp jignită și agresată de colegii ei, iar artista a decis să o mute la o altă unitate de învățământ.

Daniela Gyorfi a povestit într-un interviu pentru Antena Stars tragedia prin care a trecut fiica ei. Maria a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce a fost împinsă de colegi și s-a lovit serios la cap. Incidentul s-a petrecut în urmă cu mai mult timp, dar artista a ales să vorbească despre el abia acum. Gyorfi spune că fata ei a avut probleme pentru că a fost expusă de mică la televizior, mai ales că avea și o rubrică pe care o prezenta în emisiunea „La Măruță'.

Citeşte şi: Ce fată mare și frumoasă are Daniela Gyorfi. Maria a împlinit 12 ani și s-a dus singură în emisiunea lui Cătălin Măruță

„A fost expusă la TV și avea rubrică la TV. O cunoaște lumea, dar până acum a gestionat bine. (…) A zis că vrea să aibă și ea prietene la școală, pentru că elevii de acolo sunt împreună de la grădiniță și ea este nou-venită. Când era la cealaltă școală, a avut două colege care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba.

Patru ani erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. Părinții trebuie să înțeleagă că violența nu e normală. În clasa a IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau, în condițiile în care două tricouri albe s-au umplut de sânge. (…) I-am spus Mariei că tot ce i se pare în neregulă că se întâmplă să îmi spună', a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars.

Gabriela Cristea: „Iris a fost supusă unui abuz!' Ce a făcut educatoarea de la grădinița unde merg fetele vedetei

Maria Gyorfi are rezultate excepționale la școală. Mama ei celebră spune că ia 10 pe linie și merge și la olimpiadă.

„Merge și la olimpiadă, la istorie. Are numai 10, rar ia o notă mai mică. I-am și insuflat chestia că dacă de acum pierde șirul lecțiilor și nu înțelege și nu spune, îi va fi foarte greu', a precizat artista. Maria învață acum singură coreeana și japoneza și se gândește serios să devină translator.

„Îi plac coreeana și japoneza, le învață singură, acum zice că vrea să fie translator. Aș da-o la un liceu particular, de limbi străine. Nu o ajut la lecții, ea și le face.' – a completat ea.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri