Gabriela Cristea: „Iris a fost supusă unui abuz!” Ce a făcut educatoarea de la grădinița unde merg fetele vedetei

Gabriela Cristea este mereu activă în mediul online și își ține la curent fanii cu cele mai importante momente din viața ei și a familiei.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Tavi Clonda, au împreună două fete – Victoria Bella Margot (5 ani) și Iris Thea Selena (4 ani), iar mezina a trecut printr-o experiență neplăcută la grădiniță.

De curând, Gabriela Cristea a făcut pe rețelele de socializare o dezvăluire emoționantă despre fata cea mica, Iris. Este vorba despre un incident care s-a petrecut la grădiniță și despre care vedeta de televiziune nu a mai vorbit până acum.

„Am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris!”

Gabriela Cristea a povestit în secțiunea de Insta Stories a contului său de socializare că Iris avea, uneori, obiceiul să muște alți copii când se afla în dificultatea de a se exprima. În urma unui astfel de episod, când a mușcat un coleg, educatoarea a mustrat-o pe Iris. Fata a fost certată și de mama băiatului rănit fără ca părinții ei sau vreun alt pedagog să fie de față. Gabriela Cristea spune că fata ei a fost victima unui abuz emoțional.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mutat fetițele de la grădinița privată la cea de stat. „Au fost niște discuții acolo”

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta.

Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația celui mai încăpățânat copil, dar și a celui mai înțelegător este în momentul în care vorbești cu el ca de la egal la egal și îi explici lucruri.

Ea mușca. Este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară. Ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel. Făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani. Și a făcut până când, la un moment dat, a fost pedepsită de către educatoare, care a strâns-o de mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel.

Citește și: „L-a mușcat pe bebe!' Fiica lui Emily Burghelea, reacție violentă față de fratele ei în vârstă de o lună

Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept', și-a început mesajul Gabriela Cristea pe Instagram.

„Am crezut că am greșit noi!”

Soția lui Tavi Clonda a continuat povestea explicând că după ce a fost certată, Iris s-a închis în ea și a devenit introvertită. Gabrielei i-a fost greu să poată afla ce o supără pe fată și de ce nu vrea să mai relaționeze cu ceilalți, așa cum o făcea înainte. În cele din urmă, Iris a vorbit cu o vecină în prezența căreia a acceptat să-și descarce sufletul.

Citeşte şi: Emily Burghelea, în lacrimi după ce a fost criticată că alăptează în public. „Am rămas șocată!'

„A fost un episod foarte greu de gestionat pentru noi. Acum mai puțin de un an s-a întâmplat. Trei ani și puțin avea, atunci am zis că mut munții. Nu știam de ce un copil care cânta, dansa și era vesel devenise introvertit.

Am crezut că am greșit noi. Nici măcar nu a îndrăznit să ne zică nouă. Pentru că noi discutam cu așa numitul pedagog și probabil credea că suntem într-o cârdășie și nici față de noi nu a reușit să se deschidă.

Am încercat să descopăr și, din fericire, avem o vecină și ei i s-a destăinuit. De acolo, lucrurile au fost simple, eu am știut ce să o întreb ca ea să se deschidă. Am tăiat instantaneu întâlnirile dintre ea și persoana respectivă și lucrurile s-au rezolvat, inclusiv partea de mușcături.

E foarte greu să descoperi că micuțul tău a avut parte de astfel de situații. Din păcate, bullyingul e prezent destul de mult. Și nu doar din partea copiilor, ci și a adulților' – a încheiat vedeta.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri