Fata Ioanei Ginghină se pregătește să dea Admiterea: „Nu mă interesează la ce liceu va intra!”

Ioana Ginghină a vorbit pe rețelele de socializare despre perioada dificilă prin care trece fiica ei. Ruxanda, fata pe care o are din mariajul cu Alexandru Papadopol, este în clasa a VIII-a și se pregătește pentru examenul de admitere.

Ioana Ginghină nu are pretenții cu privire la liceul la care va intra fiica ei. Ea spune că tot ce își dorește este ca Ruxandra să supraviețuiască' perioadei solicitante în care se află.

Pe mine ca mamă de copil de clasa a opta mă interesează ca el să supraviețuiască acestui an, nu mă interesează la ce liceu va intra. Mi-aș dori să intre unde își dorește ea. Nu vreau să mai pun și eu presiune de ea.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Mie mi se pare horror această perioadă în viața lor. Am ajuns să nu mă intereseze dacă intră la liceul pe care ea și-l dorește, eu nu am nicio problemă, vreau să fie doar sănătoasă la cap, la minte și trup. Are un program infernal în momentul ăsta.' – a povestit Ioana Ginghină, într-un InstaStory.

„Un examen va dura cinci ore”

Fata Ioanei Ginghină este la un colegiu german și își dorește să fie admisă la Tonitza.

Ruxandra este la un colegiu german, așadar pe lângă examenul de română și matematică, va da și un examen la germană. Ea își dorește să intre la Liceul Tonitza, unde are încă două examene la desen. Un examen va dura cinci ore. Va avea 5 examene.

Fiica lui Peter Andre și a lui Katie Price, model la 15 ani. „Mereu a vrut să fie ca mama ei!'

Nu luați în derâdere desenul, că este foarte greu, are de desenat natură statică și trebuie să deseneze la un nivel foarte profesionist. La toate aceste materii de examen, ia meditații că nu este de ajuns ce învață la școală. Toți copiii de clasa a opta iau meditații în perioada asta. Face 5 ședințe de meditații în fiecare zi, uneori are simulări la toate materiile și în weekend. Are săptămâni când nu are nicio zi liberă.' – a mai povestit mama Ruxandrei.

Ioana Ginghină nu suporte ca fiica ei să-i împrumute hainele

Actrița a dezvăluit acum câteva zile că nu-i place când Ruxandra îi poartă hainele sau pantofii. Ea spune că fata îi strică articolele vestimentare pentru că nu știe să le poarte frumos'.

„Eu am probabil o „bubă la creier' și îmi place ca ce este al meu să fie al meu. Atunci când o văd că îmi ia ceva îi spun să ia lucrul respectiv de tot. Dar ea nu vrea, ci doar să poarte o dată. Că ea nici nu știe să le poarte frumos, mai ales la încălțări, mi le strică' – a explicat vedeta.

Tot legat de vestimentație, Ioana Ginghină a mai precizat că Ruxandra nu are pretenții ca hainele pe care le poartă să fi de la o anumită firmă.

„Nu știu dacă am învățat-o că nu am avut o lecție specială de „nu brand-uri'. O fi văzut și ea în casă că la mine contează cantitatea. Să fie Domne, să faci pe Instagram reel-uri că nu ai cu ce. Vorba aia, dacă ai 20 de firme s-a dus, așa dacă ai multe, le schimbi acolo să se bucure omul. Ruxi nu are chestia asta cu firmele, dar a început să ia hainele mele și înnebunesc', a declarat Ioana Ginghină, pentru ego.ro.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri