Fiica lui Peter Andre și a lui Katie Price, model la 15 ani. „Mereu a vrut să fie ca mama ei!”

Fiica lui Katie Price, Princess Andre, îi calcă pe urme prin încheierea primului ei contract de modeling cu PrettyLittleThing.

Princess, în vârstă de 15 ani, urmează să semneze un contract de patru cifre pentru a colabora cu gigantul online pe conținut pentru Instagram și TikTok, după ce a impresionat brandul când a făcut o postare pentru cei 595 K de urmăritori despre persoanele care sunt înnebunite după haine și modă.

Adolescenta, care este fiica fostului model glamour Katie, în vârstă de 44 de ani, și a cântărețului Peter Andre, în vârstă de 50 de ani, este încântată până peste cap să se alăture unor nume ca Molly-Mae Hague și Gemma Owen pe lista retailerului.

Katie Price, dur criticată pentru că și-a machiat fetița. „Săraca fată! Să-ți fie rușine!'

„Este o colaborare benefică pentru ambele părți.”

„Princess este atât de încântată! Mereu a iubit ce face mama ei și a aspirat să ajungă și ea model de top pentru un brand precum PrettyLittleThing. Știe că este încă tânără la 15 ani, dar tatăl ei îi va supraveghea colaboraea pentru a se asigura că este protejată și bine îngrijită.' – a spus o sursă apropiată tinerei, potrivit DailyMail.

„Parteneriatul a avut loc după ce Princess a postat pe Instagram despre purtarea mărcii PrettyLittleThing. Este o colaborare benefică pentru ambele părți.'

De-a lungul anilor, fanii au criticat-o pe Katie Price, mamă a cinci copii, pentru că i-a permis fiicei ei mai mari, care împlinește 16 ani în iunie, să fie fardată complet în fotografiile distribuite pe Instagram.

În iulie, Princess a spus că a făcut un efort' să poarte machiaj la o nuntă pentru că era o ocazie specială.

Katie și Peter Andre au divorțat în 2009, după patru ani de căsătorie și au doi copii – Junior, 17 ani, și Princess. Ei au mai avut certuri legate de aspectul fiicei lor.

În 2010, Pete a făcut o postare cu o fotografie a fetei purtând machiaj excesiv și gene false.

 „Este o fetiță de doi ani, cu gene false, machiată complet. Și trebuie să o vadă toată lumea. Sincer să fiu, sunt dezgustat de asta… Nu vreau să văd asta.' – spunea el la momentul respectiv.

În ciuda faptului că Junior și Princess au crescut în lumina reflectoarelor, după ce părinții lor s-au îndrăgostit la filmările pentru I’m A Celeb' de la ITV, Peter a încercat mereu să-i ferească de ochii publicului.

Peter Andre, un tată restrictiv

El i-a interzis fiicei să aibă un profil public pe Instagram. Sau să-și folosească telefonul în camera ei până la vârsta de 14 ani. Și a fost mereu ferm când au venit în discuție subiecte legate de relații.

Peter a glumit la un moment dat spunând că ideea ca fiica lui adolescentă să se iasă cu un băiat îi dă „insuficiență cardiacă'. Și i-a ordonat' fetei să păstreze o distanță de doi metri față de sexul opus.

De asemenea, îi interzice să joace vreodată în emisiuni matrimoniale.

Dar a recunoscut recent că și-a schimbat stilul parental strict datorită soției actuale, care este medic, Emily. Ea i-a explicat că unele dintre preconcepțiile sale despre Princess sunt de modă veche.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri