Katie Price, dur criticată pentru că și-a machiat fetița. „Săraca fată! Să-ți fie rușine!”

Katie Price a primit un val de critici din partea fanilor săi după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa, Bunny (8 ani), machiată.

În poză, fetița este fardată cu rimel, creion de ochi, fard de pleoape și blush. Părul lui Bunny era și el coafat. Fata este îmbrăcată cu o pereche de colanți negri, un top roz ce îi vine până la buric și o geacă neagră, din piele, lăsată descheiată.

Katie stă lângă ea în fotografie, rezemată de perete, îmbrăcați într-o cămașă lungă, de culoare magenta. Bustul fostului model este bine evidențiat în fotografie, după ce a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni pentru o mărire. Aceasta a fost a 16-a intervenție de mărire a sânilor pentru Katie Price.

„Un top până la buric și o geacă din piele pentru un copil de 8 ani?'

Las-o să fie copil!'

E prea tânără pentru machiaj. Să-ți fie rușine!'

Săraca fată! Nu este totul despre tine, Katie!'

Machiajul pentru o fetiță este ridicol. Știm că fetițele se joacă și se mai prostesc cu machiajul mamei și cu pantofii lor, dar aici nu e joacă. Acela e machiaj adevărat!'

Arată ca o Madonna mai mică!'

Frumusete – Cum corectezi cele mai grave greseli in machiaj

Rușinos! Cum te folosești de copil ca să atragi atenția!' – sunt câteva dintre mesajele internauților care au criticat-o pentru decizia de a-și farda copilul și de a-l expune în felul în care a făcut-o.

Nu este prima oară când Katie Price primește reacții negative din partea internauților. În urmă cu câteva zilei, ea a fost criticată pentru că i-a pus gene false fetei.

E ridicol ce-i faci copilului. Și nu e necesar!'

La 8 ani e prea devreme să o machiezi! Cum să-i lipește gene false la vârsta ei?'

Doamne! E doar un copil, de ce să-i faci asta?' – au transmis internauții.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri