Fereste-ti copilul de pericole. Nu-l lasa nesupravegheat

Copiii mici nu au voie cu motocicleta si, in masina, nu au voie sa stea in fata, langa sofer – poate macar amenda ii va convinge pe parintii imprudenti sa renunte la astfel de obiceiuri.

Si vedetele…
Cand Britney Spears s-a suit la volan tinandu-l in brate pe baietelul ei de numai un an, Sean Preston, in intreaga lume a fost un scandal imens, pozele tip paparazzi facand inconjurul lumii.

Ce se stie mai putin e ca micutul Sean a capatat chiar o fisura craniana cazand din pricina ca mama sa il lasase nesupravegheat.

Michael Jackson s-a facut si el de ras atunci cand l-a tinut in afara balconului pe fiul sau, pentru a-l prezenta, pasamite, fanilor. Oricum, bebelusul avea si fata acoperita cu o batista…

Cazuri care te pun pe ganduri
Nepotul meu de trei ani a fost lasat un singur minut in fata unui butic aglomerat. L-au gasit peste doua ore, in alta parte a cartierului, de mana cu o femeie straina.
Alina Miron (32 ani)

Baietelul meu are la gradinitia un coleg care este luat in fiecare zi de tatal lui… pe motocicleta! Copilul nu e legat cu nimic – mi se pare o inconstienta din partea parintelui.
Claudia Radu (31 ani)

Sotul meu a lasat odata fetita singura in masina, la benzinarie, si s-a dus sa plateasca. Noroc ca nu era coada si s-a intors la timp, ca sa vada ca un barbat din alta masina o chema sa vina cu el…
Ileana Pop (35 ani)

Cand eram copil, intr-o zi am fost cu familia la iarba verde si m-am ratacit in padure. M-au gasit abia noaptea tarziu, cu politia. Am avut mare noroc! Era aprilie, eram la munte si puteam sa mor de frig pana a doua zi, pentru ca eram foarte mic si nu stiam ce sa fac.
Irinel Pavel (29 ani)

Foto: Shutterstock.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Sfaturi practice