O fetiță de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Brașov

O fetiță în vârstă de 3 ani a căzut, vineri, de la etajul trei al unui bloc din Brașov. La fața locului a ajuns de urgență o echipă de medici care i-au acordat fetei primul ajutor, înainte de a o transporta la spital. Fetița este conștientă, dar a suferit un politraumatism.

Fetița se afla acasă cu mama și cu bunica, iar în momentul producerii incidentului, una dintre femei spăla vase. Fetița se afla lângă geam în momentul respectiv, jucându-se cu pisica familiei.

La data de 03 iunie 2022, în jurul orei 11.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o fetiță, în vârstă de 3 ani, s-ar fi precipitat de la etajul 3 al unui imobil situat pe strada Fundătura Hărmanului din municipiul Brașov.

Persoana în cauză este asistată medical la fața locului.

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului – a declarat agent principal de poliție Nadia Olaru, potrivit Antena 3.

Medicul Mihai Craiu, precizări despre hepatita acută în rândul copiilor. Ce se poate face pentru a preveni îmbolnăvirea

Poliția din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov analizează cazul pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri